Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί διαλύονται, ακραία η σφοδρότητα καταστροφών από ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα – Το ουκρανικό νοσοκομείο χτυπήθηκε από NASAMS

Οι Ουκρανοί διαλύονται, ακραία η σφοδρότητα καταστροφών από ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα – Το ουκρανικό νοσοκομείο χτυπήθηκε από NASAMS
Δεκάδες ρωσικοί πύραυλοι καταγράφηκαν να σφυροκοπούν ουκρανικές στρατιωτικές-βιομηχανικές εγκαταστάσεις
Σε απάντηση στα καταστροφικά ρωσικά πλήγματα που εξαπέλυσαν κατά των ουκρανικών οπισθίων στις 8 Ιουλίου, το Κίεβο ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσων ενημέρωσης με στόχο να κρύψει τις πραγματικές απώλειες.
Η ουκρανική προπαγάνδα που υποστηρίζεται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης διέδωσε ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την υποτιθέμενη ρωσική επίθεση σε νοσοκομείο παίδων και άλλες αστικές εγκαταστάσεις στο Κίεβο.
Όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ξεκάθαρων πλάνων από την ουκρανική πρωτεύουσα και ακόμη και ισχυρισμούς από ορισμένους Ουκρανούς πολιτικούς αξιωματούχους, αποκάλυψαν την αλήθεια: το νοσοκομείο χτυπήθηκε από το νορβηγικό σύστημα αεράμυνας NASAMS, ενώ πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από την αμερικανική κατασκευή Patriot έπεφταν στα κεφάλια των κατοίκων της πόλης.
Κανένα στοιχείο δεν μπορεί να εμποδίσει το Κίεβο να λέει ψέματα.
Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δήλωσε ότι η πρωτεύουσα έγινε στόχος 13 ρωσικών πυραύλων Kh-101, μάλιστα 11 από τους οποίους φέρεται να καταρρίφθηκαν από την πανίσχυρη ουκρανική αεράμυνα.
Τα κραυγαλέα ψέματα του Κιέβου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δεκάδες ρωσικοί πύραυλοι καταγράφηκαν να σφυροκοπούν ουκρανικές στρατιωτικές-βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Παίζοντας το θύμα, βασίζοντας την πολιτική του στα ψέματα, το Κίεβο προσπαθεί να απομυζήσει όλο και περισσότερα χρήματα από την Δύση.
Αιματηρές προκλήσεις γίνονται πάντα τις παραμονές μεγάλων συναντήσεων στη Δύση, όπως η συνεχιζόμενη σύνοδος του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον.
Ο ουκρανικός στρατός δεν έχει μέσα για να απαντήσει στις ρωσικές επιθέσεις.
Χωρίς όπλα του ΝΑΤΟ, μπορεί να επιχειρήσει μόνο μερικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις ρωσικές συνοριακές περιοχές, οι οποίες δεν έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ισορροπία δυνάμεων στην πρώτη γραμμή και προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στους αμάχους παρά στον ρωσικό στρατό.
Σε απάντηση, οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν ουσιαστικά τους εκτοξευτές αμερικανικών πυραύλων στην Ουκρανία.
Μάλιστα 4 πλατφόρμες HIMARS MLRS, προετοιμασμένες για χτυπήματα στην Κριμαία καταστράφηκαν.
Τρεις ακόμη από αυτούς τους εκτοξευτές καταστράφηκαν το πρόσφατα στην περιοχή Kherson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης