Διεθνή

Σοκ στη Βρετανία: Δολοφόνησαν τη σύζυγο και τις δυο κόρες διάσημου σχολιαστή του BBC - Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης

Σοκ στη Βρετανία: Δολοφόνησαν τη σύζυγο και τις δυο κόρες διάσημου σχολιαστή του BBC - Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης
Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν χθες 9/7 το βράδυ στο σπίτι, όπου ανακάλυψαν τα θύματα με σοβαρά τραύματα, από τα οποία πέθαναν αργότερα
Σε συναγερμό η Βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που δολοφόνησε τρεις γυναίκες μες το σπίτι τους, που όπως λένε οι πληροφορίες φέρεται να έχει μαζί του βαλλίστρα.
Η 61χρονη και οι δύο κόρες της 25 και 28 ετών, που βρέθηκαν «δολοφονημένες» από βαλλίστρα στο σπίτι τους, ήταν η οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt.
Η Karol και οι δύο κόρες της βρέθηκαν νεκρές στην αξίας 800.000 λιρών μονοκατοικία τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ.
ff0a03af-dacc-416d-b8b9-3b710eb1ffad.jpg

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν χθες 9/7 το βράδυ στο σπίτι, όπου ανακάλυψαν τα θύματα με σοβαρά τραύματα, από τα οποία πέθαναν αργότερα.
Οι τρεις γυναίκες ήταν ζωντανές όταν ασθενοφόρα και αστυνομία έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στις 7μμ χθες το βράδυ, λέει η ανταποκρίτρια του SkyNews.
Όμως όλες κατέληξαν από σοβαρά τραύματα και το ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, και συνεχίζεται μέχρι τώρα.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες πριν χτυπηθούν από την βαλλίστρα και τραυματιστούν θανάσιμα.
Η αστυνομία κυνηγά τον Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο πρώην σύντροφος μιας από τις κόρες της οικογένειας.
Η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Το κοινό έχει κληθεί να μην τον πλησιάσει και να καλέσει την άμεση δράση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης