Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του τοπογράφου

Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του τοπογράφου
Ένα πρόσωπο έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα
Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά την απολογία του ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.
Ο «ωραίος Γιώργος» όπως τον αποκαλούν οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης, όπου αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, χωρίς όμως να πείθει ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέο.

Αναζητούν τον «ηθικό αυτουργό»

Και ενώ ο βασικός κατηγορούμενος οδηγείται στη φυλακή, οι αστυνομικοί ψάχνουν το πρόσωπο που τον «όπλισε» και υπέγραψε το χρυσό συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου, με την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο στον τομέα του real estate.
Ένα πρόσωπο έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.
Μάλιστα, ο Παναγιώτης Στάθης είχε «φωτογραφήσει» τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό στην επίθεση που είχε δεχθεί παλαιότερα και λόγω της οποίας είχε αναγκαστεί να αλλάξει τόπο κατοικίας.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις σχέσεις που είχε το συγκεκριμένο πρόσωπο με τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, μιας και όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, είχαν συναντηθεί πρόσφατα στη Μύκονο.
«Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε, η μαρτυρία της συντρόφου του φερόμενου ως εκτελεστή, ότι ο φερόμενος ως εκτελεστής έκανε μια συνάντηση στη Μύκονο με συγκεκριμένο άτομο με το οποίο το θύμα είχε μια αντιπαράθεση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης