Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκάνδαλο με μέλος της Εθνικής Αλβανίας στο Euro - Κατηγορείται για βιασμό μετά τον αγώνα με την Ισπανία

Σκάνδαλο με μέλος της Εθνικής Αλβανίας στο Euro - Κατηγορείται για βιασμό μετά τον αγώνα με την Ισπανία
Η επίθεση φέρεται να συνέβη στις 23 Ιουνίου
Σχετικά Άρθρα
Ένας επόπτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας κατηγορείται ότι βίασε μια 18χρονη λαντζέρισσα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ξενοδοχείο της αθλητικής σχολής Kaiserau.
Η επίθεση φέρεται να συνέβη στις 23 Ιουνίου, με ολόκληρη την αλβανική ομάδα να εγκαταλείπει τη χώρα μετά την ήττα της με 0 - 1 από την Ισπανία.
Ο φερόμενος ως βιαστής φέρεται επίσης να έφυγε μαζί με τα μέλη της ομάδας.
Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ντετέκτιβ στην πόλη Unna της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ότι το μέλος του προσωπικού της αλβανικής ομάδας την ανάγκασε να μπει σε μια κουζίνα, άρχισε να τη φιλάει παρά τη θέλησή της και στη συνέχεια συνέχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά.
Τώρα υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το γιατί επετράπη στον άνδρα να φύγει από τη χώρα παρά το γεγονός ότι η γυναίκα μίλησε στην αστυνομία πριν αναχωρήσει.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα Bild:

“Καθώς δεν υπάρχουν ισχυρές υποψίες για έγκλημα μέχρι στιγμής, δεν έχει υποβληθεί αίτηση για έκδοση εντάλματος σύλληψης”.
Δεν είναι σαφές αν η αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία που να αντικρούουν την ιστορία της γυναίκας, αλλά οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.
Η αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον έχει θέσει σε διαθεσιμότητα με αφορμή το περιστατικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης