Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Βαθιά ριζωμένη η διαφθορά στη δημόσια διοίκηση τα χρόνια της ΝΔ

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Βαθιά ριζωμένη η διαφθορά στη δημόσια διοίκηση τα χρόνια της ΝΔ

Ο Γ. Δημητροκάλλης για την διαφθορά και την ανεπάρκεια της ΝΔ

Σχετικά Άρθρα
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την πορεία της χώρας υπό την παρούσα κυβέρνηση, επικεντρώνοντας την ομιλία του στο πρόσφατο σκάνδαλο διαφθοράς στον Δήμο Αθηναίων.
"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, βρίσκομαι σε αυτό εδώ το Βήμα για να εκφράσω την αγανάκτηση και την ανησυχία μου για την πορεία της χώρας μας υπό την παρούσα Κυβέρνηση," ανέφερε ο κ.Δημητροκάλλης.
Ο βουλευτής έκανε ειδική μνεία στο σκάνδαλο που αφορά δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι εκβίαζαν καταστηματάρχες, επισημαίνοντας ότι αυτό το περιστατικό αναδεικνύει την ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.
"Παρά τις υποσχέσεις για μηδενική ανοχή, η διαφθορά εξακολουθεί να διαβρώνει τις δομές της δημόσιας διοίκησης και να πλήττει την εμπιστοσύνη των πολιτών," τόνισε ο κ. Δημητροκάλλης, καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη για την αποτυχία της στην πρόληψη τέτοιων περιστατικών.
Ο βουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχου και διαφάνειας, απαιτώντας από την κυβέρνηση να περάσει από τις δηλώσεις στις πράξεις.
"Αντί για αόριστες δηλώσεις απαιτούμε αποτελεσματικές ενέργειες για την εκρίζωση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης," είπε χαρακτηριστικά.
Η ομιλία του κ. Δημητροκάλλη αποτελεί μια ισχυρή υπενθύμιση της σοβαρότητας του προβλήματος της διαφθοράς στην Ελλάδα και καλεί σε άμεση δράση για τη διαφύλαξη της εμπιστοσύνης των πολιτών και την ενίσχυση της διαφάνειας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης