Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η εθνική μας ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη - Απαράδεκτη η δήλωση Μητσοτάκη

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η εθνική μας ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη - Απαράδεκτη η δήλωση Μητσοτάκη
"Οι Έλληνες πρέπει να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα στις δικές μας αμυντικές ανάγκες και όχι να αποδυναμώνει τις δυνάμεις μας για να εξυπηρετεί τις επιταγές του ΝΑΤΟ και των ξένων δυνάμεων", δήλωσε ο Γ. Δημητροκάλλης
Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, εξέφρασε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης.
«Αυτή η δήλωση του Μητσοτάκη είναι απαράδεκτη και προδίδει την ασφάλεια της χώρας μας! Αντί να εστιάζει στην ενίσχυση της ελληνικής άμυνας, ασχολείται με το να καλύψει τις ανάγκες άλλων χωρών, όπως η Ουκρανία», τόνισε ο κ. Δημητροκάλλης.
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να δίνει προτεραιότητα στις δικές της αμυντικές ανάγκες και να μην αποδυναμώνει τις δυνάμεις της για να εξυπηρετεί τις επιταγές του ΝΑΤΟ και των ξένων δυνάμεων.
«Η εθνική μας ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη!» κατέληξε, καλώντας τους Έλληνες να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να επικεντρωθεί στην προστασία της χώρας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Δημητροκάλλης έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά από την παραδοχή του πρωθυπουργού ότι η στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία έχει δημιουργήσει κενά στις εγχώριες αμυντικές ικανότητες, προκαλώντας ανησυχία για την ετοιμότητα της Ελλάδας να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.
Αναλυτικά, ο κ. Δημητροκάλλης δήλωσε τα εξής:
«Αυτή η δήλωση του Μητσοτάκη είναι απαράδεκτη και προδίδει την ασφάλεια της χώρας μας! Αντί να εστιάζει στην ενίσχυση της ελληνικής άμυνας, ασχολείται με το να καλύψει τις ανάγκες άλλων χωρών, όπως η Ουκρανία. Η Ελλάδα έχει τα δικά της συμφέροντα και προτεραιότητες, και η άμυνα της πατρίδας μας δεν πρέπει να θυσιάζεται για ξένα συμφέροντα.
Οι Έλληνες πρέπει να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα στις δικές μας αμυντικές ανάγκες και όχι να αποδυναμώνει τις δυνάμεις μας για να εξυπηρετεί τις επιταγές του ΝΑΤΟ και των ξένων δυνάμεων. Η εθνική μας ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης