Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή Biden: Έκανα λάθος όταν είπα να μπει ο Trump στο στόχαστρο

Παραδοχή Biden: Έκανα λάθος όταν είπα να μπει ο Trump στο στόχαστρο
Εννοούσα να επικεντρωθούμε σε αυτόν, στο τι τα κάνει, στα μέτρα που προτείνει είπε ο Biden
Στην παραδοχή ότι έκανε λάθος όταν είπε ότι «είναι καιρός ο Trump να μπει στο στόχαστρο» προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden.
Σε συνέντευξη του στο NBC ο Biden υποστήριξε πως ήταν λάθος που χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε στις 8 Ιουλίου με δωρητές των Δημοκρατικών.
«Ήταν λάθος που χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη.
Εννοούσα να επικεντρωθούμε σ’ αυτόν, στο τι κάνει, στα μέτρα που προτείνει, στα ψέματα που είπε στο debate» υποστήριξε ο Biden, ο οποίος μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump, ζήτησε από όλα τα μέρη να ρίξουν τους τόνους και να ηρεμήσει το πολιτικό κλίμα.
Πάντως, επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του για την επιχειρηματολογία του.
«Πώς μιλάς για την απειλή για τη Δημοκρατία μας, που είναι αληθινή όταν ένας πρώην πρόεδρος λέει πράγματα όπως αυτά που λέει εκείνος; Δεν λες τίποτα, επειδή αυτό μπορεί να υποκινήσει κάποιον;» διερωτήθηκε ο Biden, αναφέροντας πως δεν χρησιμοποιεί την ίδια ρητορική με αυτήν του Trump.
«Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοια ρητορική.
Ο αντίπαλός μου καταφεύγει σε αυτή τη ρητορική, μιλάει για «σφαγείο» αν ηττηθεί» στις εκλογές» τόνισε ο Biden, ο οποίος υπογράμμισε πως θέλει να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Trump στο επόμενο debate που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης