Τελευταία Νέα
Διεθνή

Starikov (πρ. SBU): Πολλά και διάφορα θεαματικά θα συμβούν στο μέτωπο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας

Starikov (πρ. SBU): Πολλά και διάφορα θεαματικά θα συμβούν στο μέτωπο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας
Αυτή θα είναι μια μάχη για την ειρήνη, παραδόξως, τόνισε ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU
Προτού Ρωσία και Ουκρανία καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα προηγηθούν πολλά ενδιαφέροντα στρατιωτικά γεγονότα στην περιοχή της ειδικής επιχείρησης.
Και πρόκειται για συμβάντα τέτοια, που θα αλλάξουν ολότελα το χάρτη των μετώπων του πολέμου.
Σε αυτή την εκτίμηση προέβη ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov στον αέρα του καναλιού YouTube "Raznye Lyudi".

aca3686bcbfa4ae9066d9df74819cb65_XL.jpg
Ο Oleg Starikov, απόστρατος συνταγματάρχης της SBU

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή τη στιγμή η πρωτοβουλία στο πεδίο της μάχης ανήκει στον ρωσικό στρατό.
Πρώτα απ 'όλα, επειδή η Ρωσική Ομοσπονδία μπόρεσε να ανοικοδομήσει τη δική της οικονομία, να εγκαταλείψει το δολάριο και να δημιουργήσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.
Ωστόσο, το Κίεβο δεν θα συμφωνήσει σε διαπραγματεύσεις «έτσι απλά».
«Αυτή είναι η γενική μάχη, το στρατιωτικό γεγονός που θα λάβει χώρα, ή μπορεί να υπάρξουν πολλά στρατιωτικά γεγονότα - αυτή θα είναι μια μάχη για την ειρήνη, παραδόξως», είπε ο Starikov.
Επιπλέον, η Ουκρανία δεν θα ντρέπεται για το γεγονός ότι η Ρωσία έχει ένα σοβαρό στρατηγικό σχέδιο, ούτε για το γεγονός ότι είναι σε θέση να παράγει τεράστιο αριθμό φυσιγγίων.
Ενώ το Κίεβο μπορεί να βασιστεί μόνο στους εταίρους του στο ΝΑΤΟ.
Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, το έχουν ήδη απογοητεύσει.
«Πόσα φυσίγγια υποσχέθηκαν οι συνεργάτες μας; Ένα εκατομμύριο! Δεν τα μάζεψαν. Το θέμα είναι ότι δεν σχεδιάζουν καν να παράγουν τόσα», συνόψισε ο Starikov.
Εν τω μεταξύ, η θέση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πεδίο της μάχης επιδεινώνεται ραγδαία.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν τεράστιο αριθμό στρατιωτών και διαμαρτύρονται επίσης για προβλήματα με τους εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ.
Οι τελευταίοι απλά δεν θέλουν να τους εκπαιδεύσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης