Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Kim Yong Un στη Ρωσία: Δίκαιος πόλεμος για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων

Μήνυμα Kim Yong Un στη Ρωσία: Δίκαιος πόλεμος για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων
Ο Kim Yong Un σημείωσε ότι οι στρατοί των δύο χωρών, οι οποίοι συνδέονται με μακρές ιστορικές παραδόσεις, θα πρέπει να ενωθούν πιο σταθερά
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Yong Un εξέφρασε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της κυβέρνησης και του λαού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στην τρέχουσα ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία σε συνάντηση με ρωσική αντιπροσωπεία, όπως μετέδωσε το Κεντρικό Τηλεγραφικό Πρακτορείο της Κορέας (KCTAK).
Ο Kim Yong Un συναντήθηκε με τη ρωσική στρατιωτική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Alexei Krivoruchko την Πέμπτη στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Κορέας στην Πιονγιάνγκ.

Δίκαιος ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία

«Ο σύντροφος Kim Yong Un, έστειλε πολεμικούς χαιρετισμούς στον στρατό και τον λαό της Ρωσίας που διεξάγουν έναν δίκαιο πόλεμο για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της ασφάλειας του κράτους, εκφράζοντας τη συνεχή ισχυρή υποστήριξη και τη σταθερή αλληλεγγύη της κυβέρνησης και του λαού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία», ανέφερε το πρακτορείο σε ανακοίνωσή του.

Στρατιωτική συνεργασία

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν κατανόηση για τη σημασία και την αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε στρατιωτικές υποθέσεις για την προστασία των αμοιβαίων συμφερόντων ασφαλείας, αναφέρεται.
Ο Kim Yong Un σημείωσε ότι οι στρατοί των δύο χωρών, οι οποίοι συνδέονται με μακρές ιστορικές παραδόσεις, θα πρέπει να ενωθούν πιο σταθερά για να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση της περιφερειακής και παγκόσμιας ειρήνης και της διεθνούς δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης