Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tucker Carlson (δημοσιογράφος ΗΠΑ): Ο Trump έγινε ηγέτης του έθνους μετά από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

Tucker Carlson (δημοσιογράφος ΗΠΑ): Ο Trump έγινε ηγέτης του έθνους μετά από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του
Η επίδραση που είχε στον Trump ήταν ότι δεν ήταν πλέον απλώς ο υποψήφιος πολιτικός σε ένα κόμμα, είναι πλέον ο ηγέτης του έθνους, είπε ο Tucker Carlson στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.
Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Trump, όλα άλλαξαν: ο κόσμος, η Αμερική και οι Αμερικανοί, το Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, αλλά ο ίδιος ο πολιτικός έγινε ηγέτης του έθνους μετά το περιστατικό, δήλωσε ο δημοσιογράφος Tucker Carlson.
«Μετά, όλα άλλαξαν, απολύτως όλα.
Αυτή η εξέλιξη ήταν διαφορετική.
Το έθνος ήταν διαφορετικό.
Ο κόσμος ήταν διαφορετικός.
Ο Trump έγινε διαφορετικός...

Η επίδραση που είχε στον Trump ήταν ότι δεν ήταν πλέον απλώς ο υποψήφιος πολιτικός σε ένα κόμμα, είναι πλέον ο ηγέτης του έθνους», είπε ο Tucker Carlson στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι τηλεφώνησε στον πρώην πρόεδρο μέσα σε λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του πολιτικού.
«Ο Trump δεν είπε ούτε μια λέξη για τον εαυτό του.
Είπε μόνο πόσο έκπληκτος ήταν και πόσο περήφανος ήταν για το πλήθος που δεν έτρεξε μετά τους πυροβολισμούς», πρόσθεσε ο Tucker Carlson.
Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, σημειώθηκε δολοφονική απόπειρα κατά του Trump στην Πενσυλβάνια, ο πρώην πρόεδρος τραυματίστηκε στο αυτί, ένας από τους θεατές σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.
Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ είπε ότι σκότωσε έναν ύποπτο τον 20χρονο Thomas Matthew Crooks.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης