Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Pepe και PepeCoin σημειώνουν σημαντική άνοδο – Το νέο Pepe Unchained πλησιάζει τα 4 εκατ. στην προπώληση

tags :
Pepe και PepeCoin σημειώνουν σημαντική άνοδο – Το νέο Pepe Unchained πλησιάζει τα 4 εκατ. στην προπώληση
Τις τελευταίες 7 ημέρες, η τιμή του $PEPE αυξήθηκε σημαντικά, ακολουθούμενο από μια επίσης εξαιρετική άνοδο του $PEPECOIN

Ενώ τα meme coins με θέμα τον Pepe συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για το πιο θα κυριαρχήσει και θα κερδίσει μεγαλύτερο μέρος στην αγορά crypto, το Pepe Unchained ($PEPU) φαίνεται να αποτελεί το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα της κατηγορίας αυτής. Άλλωστε, η προπώληση του $PEPU συνεχίζει να συγκεντρώνει κεφάλαια με ταχύτατους ρυθμούς, ξεπερνώντας τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Unchained

Συνοπτικές πληροφορίες για το Pepe Unchained

Το Pepe Unchained αποτελεί ένα meme coin το οποίο αξιοποιεί τον βάτραχο Pepe και στοχεύει στη δημιουργία μιας θερμής κοινότητας. Μπορεί το token αυτό να βασίζεται στον Pepe, όπως πολλά άλλα, ωστόσο εξασφαλίσει ταχύτερες και πολύ φθηνότερες συναλλαγές, χάρη στο δικό του Layer 2 Ethereum blockchain. Κάτι που του δίνει τη δυνατότητα , να συναγωνιστεί το PepeCoin ($PEPECOIN), το Pepe ($PEPE) ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα με τον δημοφιλέστερο βάτραχο του διαδικτύου.

Αυτή τη στιγμή, το Pepe Unchained είναι διαθέσιμο μέσω προπώλησης, με την τιμή ανά token να ανέρχεται στα 0.008527 δολάρια. Ωστόσο, σε περίπου μία ημέρα η τιμή θα αυξηθεί, αφού το έργο ακολουθεί ένα μοντέλο αυξανόμενης τιμολόγησης στο presale.
Για τους επενδυτές που αναζητούν μεγάλες ευκαιρίες στον τομέα των meme coins, ίσως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να εξετάσουν την επένδυση σε ένα από τα καλύτερα meme coins του 2024, με προοπτικές να κερδίσει ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Αγοράστε $PEPU τώρα

Η τρέλα με τα Pepe meme coins

Τις τελευταίες 7 ημέρες, η τιμή του $PEPE αυξήθηκε σημαντικά, ακολουθούμενο από μια επίσης εξαιρετική άνοδο του $PEPECOIN. Ειδικότερα, το Pepe έχει δει την τιμή του να αυξάνεται κατά περίπου 30.5% ενώ το PepeCoin κατά 26%. Μάλιστα, ένας βασικός παράγοντας που συνέβαλε στην άνοδο αυτή ήταν η επένδυση περίπου 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pepe, από την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Nascent, η οποία απέκτησε 141 δισεκατομμύρια μάρκες $PEPE.

Ωστόσο, το PepeCoin σε αρκετά σημεία ξεπέρασε την απόδοση του Pepe, αποδεικνύοντας ότι το Pepe δεν είναι το μοναδικό meme coin που προσελκύει έντονο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, η διαφημιστική εκστρατεία του Pepe έδωσε επίσης μεγάλη ώθηση σε άλλα νομίσματα με έμπνευση το Pepe, όπως τα Andy ($ANDY), το PeiPei ($PEIPEI), το Apu Apustaja ($APU) και το Ponke ($PONKE), τα οποία σημείωσαν άλμα κατά 5,3%, 20,56%, 10,98% και 33,3% αντίστοιχα.
Οι νέες καταχωρήσεις όπως to Maga Pepe ($MAPE) και to RocketFrog ($RFrog) επίσης σημείωσαν μια εντυπωσιακή άνοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία του DEXTools.
Την ίδια στιγμή, το Pepe Unchained κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες δολάρια στην προπώληση, φτάνοντας ένα συνολικό ύψος κεφαλαίων περίπου 4,3 εκατομμύρια δολάρια. Ένα εντυπωσιακό θα λέγαμε ορόσημο για ένα meme coin το οποίο κυκλοφόρησε το presale του λιγότερο από ένα μήνα πριν.
Οι επενδυτές ποντάρουν σαφώς στις μελλοντικές προοπτικές του $PEPU λόγω της πολλά υποσχόμενης αλυσίδας Layer 2 που αξιοποιεί, η οποία όχι μόνο καθιστά ευκολότερη και φθηνότερη την απόκτηση του $PEPU, αλλά θέτει επίσης τις βάσεις για την κυκλοφορία νέων token asset.

Αγοράστε $PEPU τώρα

Το ποντάρισμα στο Pepe Unchained εξακολουθεί να είναι ασυναγώνιστο με 435% APY

Εκτός από το γεγονός ότι λειτουργεί στο δικό του blockchain, το Pepe Unchained ξεχωρίζει και για τις εντυπωσιακές ανταμοιβές που προσφέρει μέσω του staking. Ειδικότερα, οι επενδυτές που θα αξιοποιήσουν τη λειτουργία πονταρίσματος αυτή τη στιγμή, μπορούν να επωφεληθούν από μια εξαιρετική απόδοση η οποία ανέρχεται στο 435%.

Βλέποντας ότι 367 εκατομμύρια $PEPU tokens είναι ήδη κλειδωμένα στο συμβόλαιο του staking, δείχνει ότι οι επενδυτές εμπιστεύονται το Pepe Unchained για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι απλά για μια γρήγορη εξασφάλιση κερδών.
Εάν θέλετε λοιπόν και εσείς να επενδύσετε σε ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα meme coins με θέμα τον Pepe και να επωφεληθείτε και από μια εξαιρετική πηγή παθητικού εισοδήματος, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου και να συμμετάσχετε στην προπώληση. Η αγορά $PEPU μπορεί να γίνει με ETH, USDT, BNB ή πιστωτικές κάρτες.
Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι το Pepe Unchained έχει υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο από τις εταιρείες Coinsult και SolidProof, οπότε οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ακεραιότητα του κώδικά του.

Αγοράστε $PEPU τώρα

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης