Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov: «Προεκλογικές... αστοχίες για λαϊκή κατανάλωση» το σχόλιο Trump, πως η Ρωσία τον φοβόταν

Peskov: «Προεκλογικές... αστοχίες για λαϊκή κατανάλωση» το σχόλιο Trump, πως η Ρωσία τον φοβόταν
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου βλέπει τον ισχυρισμό ότι η Ρωσία φοβάται τον Trump ως προεκλογική ρητορική - «Ας πούμε ότι υπήρχαν πολλά σημεία αντιπαράθεσης», είπε ο Dmitri Peskov
«Οι πολιτικοί υποψήφιοι λένε πολλά, κάνουν πολλές δηλώσεις κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών στις ΗΠΑ, οι οποίες απευθύνονται στο εγχώριο κοινό και είναι για καθαρά λαϊκή κατανάλωση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Donald Trump, πως όσο ήταν πρόεδρος, η Ρωσία «φοβόταν»!
Ο ισχυρισμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νυν υποψήφιου, απευθυνόταν στο αμερικανικό ακροατήριο, δήλωσε στους δημοσιογράφους
Ο Trump, ο οποίος είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου, με αναφορά στον Ούγγρο πρωθυπουργό Viktor Orban είπε ότι «η Ρωσία τον φοβόταν, η Κίνα τον φοβόταν, όλοι τον φοβόντουσαν» και «όλος ο κόσμος ήταν σε ειρήνη " κατά τη διάρκεια της προεδρίας του».
"Οι πολιτικοί υποψήφιοι κάνουν πολλές δηλώσεις κατά τη διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών των ΗΠΑ, όταν απευθύνονται στο εγχώριο κοινό.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλές παρατηρήσεις και φράσεις που αρέσει να ακούει ο αμερικανικός λαός", είπε ο Peskov.

Ρωσία και ΗΠΑ διατήρησαν διάλογο κατά τη διάρκεια της θητείας του Trump, αν και οι δεσμοί δεν ήταν τόσο έντονοι

Οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ ήταν σημαντικά τεταμένες κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Donald Trump, αλλά οι χώρες εξακολουθούσαν να διατηρούν επικοινωνία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov.
«Υπήρχαν πολλές εντάσεις, πολλά σημεία διαμάχης, πολλά σημεία αντίφασης κατά τη διάρκεια της προεδρίας του κ. Trump, αλλά τουλάχιστον υπήρξε διάλογος.
Αυτό τον διακρίνει ευνοϊκά από τους προκατόχους και τους διαδόχους του.
Αλλά διαφορετικά, ας πούμε ότι υπήρχαν πολλά σημεία αντιπαράθεσης», είπε.
Ο Trump ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ την περίοδο 2017-2021.
Την Πέμπτη, έλαβε και επίσημα το χρίσμα να διεκδικήσει ξανά τη θέση στις εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης