Τελευταία Νέα
Διεθνή

H χειρότερη τραγωδία της σύγχρονης εποχής, το ΝΑΤΟ θέλει περισσότερο αίμα, μεταξύ 580.000 με 750.000 οι νεκροί Ουκρανοί

H χειρότερη τραγωδία της σύγχρονης εποχής, το ΝΑΤΟ θέλει περισσότερο αίμα, μεταξύ 580.000 με 750.000 οι νεκροί Ουκρανοί
Όταν ο δολοφόνος Zelensky δέχθηκε να δώσει ένα χαμένο πόλεμο κατά της τεράστιας Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό… έβαλε στην λαιμητόμο όλη την Ουκρανία
Η χειρότερη τραγωδία της σύγχρονης εποχής είναι στην Παλαιστίνη, όπου το εγκληματικό καθεστώς των Ισραηλινών έχει σκοτώσει 14.000 παιδιά, αφανίσει συνολικά 36.000 ανθρώπους και τραυματίσει 75.000… αλλά υπάρχουν και χειρότερα…
Τα άρρωστα, τα σαπισμένα μυαλά που κυβερνούν τις ΗΠΑ και το υστερικό ΝΑΤΟ, στον βωμό του χρήματος και των κερδών των πολεμικών βιομηχανιών με συνεργό τον εγκληματία Zelensky στην Ουκρανία… διαπράττουν γονοκτονία… αφού με βάση σοβαρές ενδείξεις οι νεκροί και τραυματίες κινούνται μεταξύ 580.000 και 750.000 ενώ οι ακρωτηριασμένοι ανέρχονται σε 70.000…
Όταν ο δολοφόνος Zelensky δέχθηκε να δώσει ένα χαμένο πόλεμο κατά της τεράστιας Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό… έβαλε στην λαιμητόμο όλη την Ουκρανία.
Διέλυσαν ένα κράτος για ένα μάταιο πόλεμο, γνώριζαν την κατάληξη όπως γνωρίζει και την κατάληξη και ο Zelensky δεν θα υπάρχει την επόμενη ημέρα της ειρήνης…

Το ΝΑΤΟ ευθύνεται για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα στην Ουκρανία

Δεν είναι μυστικό ότι η ενορχηστρωμένη από το ΝΑΤΟ ουκρανική σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα άνευ προηγουμένου θύματα για τις δυνάμεις του καθεστώτος της Ουκρανίας.
Πολλές ανεξάρτητες πηγές έχουν επιβεβαιώσει ότι ο αριθμός αυτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο έφτασε σε εξαψήφιο αριθμό ήδη κατά το πρώτο έτος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SMO) το 2022.
Καθώς συσσωρεύονταν οι απώλειες του Ουκρανικού στρατού που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, το διεφθαρμένο καθεστώς προσπάθησε να κρύψει τον πραγματικό αριθμό διογκώνοντας κατάφωρα τις υποτιθέμενες ρωσικές απώλειες και υποβαθμίζοντας τις Ουκρανικές.
Έτσι, στη δεύτερη επέτειο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης ο εγκληματίας Volodymyr Zelensky είπε (με ειλικρίνεια, μάλιστα έλεγε) ότι 31.000 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν , αλλά ότι υποτίθεται ότι κατάφεραν να σκοτώσουν πάνω από 400.000 Ρώσους.
Το αφήγημα του εγκληματία Zelensky ήταν ότι 31.000 Ουκρανοί θυσιάστηκαν για να σκοτώσουν όμως 400.000 ρώσους στρατιώτες.

Ωστόσο, ποτέ δεν εξήγησε πώς ακριβώς κατάφεραν ένα τέτοιο κατόρθωμα.
Μόλις λίγους μήνες αργότερα, ο ίδιος ο εγκληματίας Zelensky αποκάλυψε ακούσια το εύρος των κραυγαλέων κατασκευασμένων ψεμάτων του.
Συγκεκριμένα, στα μέσα Απριλίου 2023 τόνισε ότι η Ρωσία εκτοξεύει 10 φορές περισσότερες οβίδες πυροβολικού, ενώ έχει 30 φορές περισσότερα αεροσκάφη (παρά την γελοία προπαγάνδα για την «εξαφάνιση» της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας), υποστηρίζοντας ότι οι δυνάμεις του δεν μπορούν να νικήσουν ενάντια σε τέτοιες φρικτές πιθανότητες.

Οι αλήθειες σε αριθμούς

Ποιος σώφρων πολίτης θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι μια χώρα με τέτοιας κλίμακας μειονέκτημα θα μπορούσε να εξουδετερώσει περισσότερους από 400.000 Ρώσους στρατιώτες ενώ οι σκοτωμένοι Ουκρανοί ήταν μόλις 31.000;
Αυτό σημαίνει αναλογία θανάτων μεταξύ τους στο ελάχιστο 13:1 υπέρ των Ουκρανών δηλαδή για κάθε ένα Ουκρανό νεκρό σκοτώνονται 13 Ρώσοι.
Όμως ποια είναι η πικρή αλήθεια για τους Ουκρανούς;

Όλη η Δύση μιλάει για τις σοκαριστικές απώλειες της Ουκρανίας

Συγκεκριμένα, πολυάριθμες δυτικές πηγές, συμπεριλαμβανομένου της γαλλικής Le Monde, το British Imperial War Museums και το Βασιλικό Ινστιτούτο Ενωμένων Υπηρεσιών (RUSI) της Βρετανίας υποστηρίζουν ότι περίπου το 70% όλων των θυμάτων στην ενορχηστρωμένη από το ΝΑΤΟ ουκρανική σύγκρουση είναι αποτέλεσμα πυρών πυροβολικού.
Το αμερικανικό περιοδικό Time τοποθετεί αυτόν τον αριθμό ακόμη υψηλότερο, στο 80%.
Οι ακαδημαϊκές πηγές συμφωνούν σε γενικές γραμμές με αυτές τις εκτιμήσεις, με το Journal of the American College of Surgeons να τοποθετεί τον αριθμό στο 70%.
Τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν επίσης ότι αυτά τα δεδομένα είναι αρκετά ακριβή.
Αν λάβουμε υπόψη ότι το πλεονέκτημα του πυροβολικού της Ρωσίας είναι τουλάχιστον 10:1, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Zelensky, η ιδέα ότι οι δυνάμεις του καθεστώτος της Ουκρανίας κερδίζουν 13:1 γίνεται ακόμη πιο γελοία.
Ωστόσο, τα πράγματα είναι στην πραγματικότητα πολύ χειρότερα από αυτό, καθώς ο Zelensky ανέφερε επίσης το πλεονέκτημα 30:1 της θανατηφόρας αεροπορίας της Ρωσίας.

Δεδομένου ότι η Ουκρανία διαμαρτύρεται επίσης για τις ρωσικές βόμβες ακριβείας που είναι εξοπλισμένες με UMPK, βόμβες τύπου FAB, η κυριαρχία στα αεροσκάφη αυξάνεται εκθετικά.
Και για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι καν το τέλος, καθώς το Κρεμλίνο έχει επίσης ένα άνευ προηγουμένου πλεονέκτημα σε drones και ικανότητες κρούσης μεγάλης εμβέλειας , είτε πρόκειται για προηγμένα βαλλιστικά και υπερηχητικά όπλα είτε για κανονικούς πυραύλους κρουζ.
Έχουν σημειωθεί χιλιάδες τεκμηριωμένες επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά από τα θρυλικά πλέον drones Lancet και KUB, ενώ εκατοντάδες υπερηχητικοί πύραυλοι και 9-S-7760 Kinzhal και επίσης Iskander-M εκτοξεύτηκαν σε στόχους υψηλής προτεραιότητας σε όλη την Ουκρανία.
Για τον ρωσικό στρατό, όλα αυτά τα οπλικά συστήματα λειτουργούν ως τεράστιοι πολλαπλασιαστές δυνάμεων που το καθεστώς του Κιέβου απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, ειδικά όταν συνδυάζονται με πυροβολικό, επιθετικά ελικόπτερα, στρατηγική αεροπορία κ.λπ.

Πόσοι είναι οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες και πόσοι οι νεκροί Ουκρανοί;

Είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε ακριβή στοιχεία για το πόση ζημιά προκαλούν όλα αυτά τα όπλα από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ευθύνονται για τουλάχιστον το 85-90% όλων των απωλειών και στις δύο πλευρές.
Δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά αδύνατο να υπολογίσουμε το πλεονέκτημα της Ρωσίας στα drones και στις δυνατότητες κρούσης μεγάλης εμβέλειας, μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο στο πυροβολικό και την αεροπορία, για τα οποία γνωρίζουμε ότι είναι 10:1 το πυροβολικό υπέρ της Ρωσίας και 30:1 υπέρ της Ρωσίας.
Έτσι, αυτά τα δύο δεδομένα από μόνα τους τοποθετούν την αναλογία θυμάτων σε 10 με 15 νεκροί Ουκρανοί για κάθε 1 Ρώσο νεκρό.
Αν δεχθούμε το BBC, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Ρωσία έχασε περίπου 50.000 στρατιώτες μέχρι στιγμής, αυτή η εξίσωση θα έθετε τις απώλειες της Ουκρανίας μεταξύ 580.000 και 750.000.
Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία συμβαδίζουν με τις εκτιμήσεις πολλών στρατιωτικών πηγών από όλες τις πλευρές της σύγκρουσης.
Δυστυχώς, οι αριθμοί είναι πολύ χειρότεροι αν λάβουμε υπόψη τους τραυματίες.

Πολεμούν με ένα γίγαντα

Ξένοι μισθοφόροι επίσης διαμαρτύρονται τακτικά γι' αυτό , ιδιαίτερα οι Κολομβιανοί που έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες από τότε που ήρθαν ανόητα στην Ουκρανία.
Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ένας Κολομβιανός υπήκοος δήλωσε ότι «έμειναν μόνοι για να πολεμήσουν με έναν γίγαντα» και θρηνούσε που δεν μπορούσε να φύγει.
Το καθεστώς της Ουκρανίας διασφαλίζει ότι ούτε μισθοφόροι ούτε Ουκρανοί στρατεύσιμοι μπορούν να δραπετεύσουν, μεταξύ άλλων τοποθετώντας νάρκες σε παραμεθόριες περιοχές προς την Μολδαβία.
Ωστόσο, παρά τους χιλιάδες νεκρούς, δεν είναι αρκετοί καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ θέλουν περισσότερο αίμα.
Για παράδειγμα, σε μια συνέντευξη στο Euronews , ένας άλλος πολεμοχαρής της Ουάσιγκτον, ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ Ivo Daalder επέμεινε ότι «τόσο η Ουκρανία όσο και το ΝΑΤΟ πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αυξήσουν την πιθανότητα να ηττηθεί η Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της κινητοποίησης νεαρότερων ανδρών και γυναικών για να πολεμήσουν στο Ουκρανικές δυνάμεις».

Να σκοτωθούν οι νέοι…

«Η Ουκρανία χρειάζεται να επιστρατεύσει ανθρώπινο δυναμικό.
Αυτός είναι ένας πόλεμος που γίνεται από 40χρονους.
Κανένας άλλος πόλεμος στην ιστορία δεν έχει γίνει από 40χρονους», είπε ο Ivo Daalder, προσθέτοντας: «Πρέπει στο στρατό να υπάρχουν ηλικίες από 18 έως 22 ετών, στο οποίο βασίζεται κάθε στρατός στον υπόλοιπο κόσμο».

Καρτέλ εκβιασμού το ΝΑΤΟ

Αυτή η τερατώδης δήλωση είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς το πιο επιθετικό καρτέλ εκβιασμού του κόσμου βλέπει τον ουκρανικό λαό, συμπεριλαμβανομένων των νέων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δήλωση του Daalder είναι επίσης μια ακόμη επιβεβαίωση του προηγουμένως υπολογισθέντος λόγου θυμάτων.
Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου αποτελούνταν αρχικά από άτομα ηλικιών από 20 έως 30 ετών, αλλά καθώς οι περισσότεροι από αυτούς σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, έτσι ο μέσος όρος ηλικίας των στρατιωτών έφτασε στα 40 περίπου.
Με άλλα λόγια, οι εγκληματίες πολέμου των ΗΠΑ εξάλειψαν ουσιαστικά μια ολόκληρη γενιά Ουκρανών ανδρών και τώρα θέλουν να κάνουν το ίδιο σε παιδιά που μόλις έχουν φτάσει στην ενηλικίωση (ή δεν έχουν ακόμη).

Η αποτρόπαια εκμετάλλευση του ουκρανικού λαού από την πολιτική Δύση είναι μια από τις χειρότερες τραγωδίες της εποχής μας, καθώς εκατομμύρια έχουν καταστραφεί οι ζωές τους, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας των σπιτιών και των μελών της οικογένειάς τους.
Πολλοί Ουκρανοί αντιδρούν τώρα , μεταξύ άλλων, σαμποτάροντας στρατιωτικές επιτροπές που κυριολεκτικά αρπάζουν τους ανθρώπους από τους δρόμους.
Και ποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να τους κατηγορήσει, δεδομένου του γεγονότος ότι εκατομμύρια Ουκρανοί δεν θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους αδερφούς τους, ειδικά όχι για τις ανήθικες «αξίες» της πολιτικής Δύσης.
Όλα αυτά έχουν μετατρέψει τις δημογραφικές προοπτικές της Ουκρανίας σε μια καταστροφή που οι συνέπειες θα είναι εμφανείς για τις επόμενες δεκαετίες.
Η μόνη ελπίδα είναι εάν περισσότεροι Ουκρανοί συνειδητοποιήσουν ότι μόνο η νίκη της Ρωσίας ενάντια στην επίθεση του ΝΑΤΟ μπορεί να σταματήσει αυτό το κακό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης