Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κι όμως, ο Trump ξέρει τον αντίπαλό του... κι έχει έτοιμη επίθεση για τη Harris - Γιατί παρομοίασε την Pelosi με... «σκυλί»

Κι όμως, ο Trump ξέρει τον αντίπαλό του... κι έχει έτοιμη επίθεση για τη Harris - Γιατί παρομοίασε την Pelosi με... «σκυλί»
Trump: «Αδύναμος ο Biden... σκυλί η Pelosi»
Σχετικά Άρθρα
Την ώρα που οι Δημοκρατικοί ετοιμάζονται να... αποχαιρετήσουν τον νυν πρόεδρο Joe Biden, καθώς επίκειται εντός της ημέρας, με βάση πληροφορίες των ξένων μέσων ενημέρωσης, η ανακοίνωση της αποχώρησής του από την προεκλογική κούρσα για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο 2024, υπάρχει κάποιος που ξέρει ποιος θα ηγηθεί του κόμματος των Δημοκρατικών και θα αναλάβει να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά» και να νικήσει τον Donald Trump: ο ίδιος ο Trump και το επιτελείο της προεκλογικής του εκστρατείας που ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία αντεπίθεσης. 
σύμφωνα με πληροφορίες η εκστρατεία του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump προετοιμάζει μια στρατηγική για να υπονομεύσει... την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Kamala Harris την οποία θεωρούν ως την επικρατέστερη και πιο σίγουρη υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για πρόεδρος των ΗΠΑ αντί του νυν προέδρου Joe Biden, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι πηγές.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι λίγο πριν από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, η ομάδα του Trump ετοίμασε μια σειρά από βίντεο εναντίον της Harris για να τα δείξει στους εκπροσώπους στην εκδήλωση και στην τηλεόραση, παρότι μετά την απόπειρα δολοφονίας του Trump, υπήρξαν δεύτερες σκέψεις και δεν τα έδειξαν.
Επιπλέον, η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών παρακολουθεί στενά τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Biden και θα είναι έτοιμη να υποβάλει αγωγές εάν η Harris χρησιμοποιήσει παράνομα αυτή τη χρηματοδότηση με οποιονδήποτε τρόπο, ανέφερε η έκθεση αργά το Σάββατο.

...«Επίμονα συμπτώματα» Covid ο Biden

Εν τω μεταξύ στην νεότερη ενημέρωση από τον Λευκό Οίκο, αναφέρεται πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden εξακολουθεί να αντιμετωπίζει βήχα και βραχνάδα μετά τη διάγνωση του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου Kevin O'Connor.
"Ο Πρόεδρος Biden ολοκλήρωσε την έκτη δόση του PAXLOVID το πρωί της Κυριακής
Εξακολουθεί να βιώνει χαλαρό, μη παραγωγικό βήχα και βραχνάδα...", ανέφερε ο O'Connor σε υπόμνημα.
«Ο γιατρός πρόσθεσε ότι ο Biden θα συνεχίσει τη θεραπεία του και θα εκτελεί όλα τα προεδρικά του καθήκοντα» και να ασχολείται με την προεκλογική του εκστρατεία, μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο βήμα της... παραίτησης από αυτή, όπως σχολιάζουν τα μέσα.

Trump: «Αδύναμος ο Biden... σκυλί η Pelosi»

Την ίδια ώρα, χλευαστικός εμφανίστηκε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας, προς τους Δημοκρατικούς, χαρακτηρίζοντας «αδύναμο» τον πρόεδρο Joe Biden και παρομοιάζοντας την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Nancy Pelosi, με «σκυλί».
Μιλώντας το Σάββατο βράδυ ενώπιον πλήθους υποστηρικτών του στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, ο Trump ειρωνεύτηκε επανειλημμένως τον 81χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, τον οποίο χαρακτήρισε «αδύναμο». Χλευάζοντας τους Δημοκρατικούς που προσπαθούν να πείσουν τον Biden να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα, έστρεψε τα βέλη του στην πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τη Nancy Pelosi, λέγοντας: «Έχει στραφεί εναντίον του (προέδρου Biden) σαν σκυλί».
Έχοντας στο πλευρό του τον γερουσιαστή J.D. Vance, τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του, ο Trump είπε για τους Δημοκρατικούς: «Έχουν μερικά προβλήματα.
Το Νο1 είναι πως δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο υποψήφιός τους», ανέφερε ο Trump και οι υποστηρικτές του έβαλαν τα γέλια.
Χαρακτηρίζοντας τους Δημοκρατικούς «εχθρούς της δημοκρατίας», ο Donald Trump σημείωσε: «Εξακολουθούν να λένε πως είμαι απειλή για τη δημοκρατία (…)
Την προηγούμενη εβδομάδα, εγώ έφαγα μια σφαίρα για τη δημοκρατία!».

Ανέφερε επίσης ότι ο πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping του έστειλε ένα «όμορφο μήνυμα» όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη, σχολιάζοντας ότι είχαν «πολύ καλές» σχέσεις επί των ημερών του στον Λευκό Οίκο.


Ο 78χρονος Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας αναφέρθηκε αρκετές φορές στην απόπειρα δολοφονίας του.
«Ελπίζω πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο.
Ήταν τόσο τρομακτικό», σχολίασε.
Ο Rony Jackson, πρώην γιατρός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου των ΗΠΑ είπε χθες Σάββατο ότι ο Donald Trump αναρρώνει ομαλά, όπως αναμενόταν, μετά τον τραυματισμό του από σφαίρα στο δεξί αυτί, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβληθεί σε εξέταση ακοής.
Για «μισό εκατοστό» δεν καρφώθηκε η σφαίρα στο κρανίο του, υπογράμμισε ο Jackson, ο οποίος είναι βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν αμφίρροπη κούρσα σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αλλά δείχνουν προβάδισμα του Trump έναντι του Biden σε πολιτείες-κλειδιά που ενδεχομένως να καθορίσουν τον νικητή των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Πυρά κατά Μυστικών υπηρεσιών: Δεν είχα καμία προειδοποίηση

Ο Donald Trump ξεκαθάρισε ότι δεν έλαβε καμιά προειδοποίηση από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ προτού ανέβει στη σκηνή για να εκφωνήσει ομιλία σε συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια την προηγούμενη εβδομάδα, όταν τραυματίστηκε από τα πυρά του 20χρονου επίδοξου δολοφόνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο 20/7 στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
«Έγιναν λάθη», είπε ο δημοσιογράφος στον Trump.
«Παρακολουθούσαν τον τύπο επί σχεδόν μια ώρα, νωρίτερα.
Κανείς δεν σας είπε να μην ανέβετε στη σκηνή;» ρώτησε τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.
«Κανείς δεν το ανέφερε, κανείς δεν είπε ότι υπήρχε πρόβλημα», απάντησε ο Donald Trump και συνέχισε λέγοντας: «Θα περίμενα για 15 (λεπτά), θα μπορούσαν να πουν να περιμένουμε για 15 λεπτά, 20 λεπτά, 5 λεπτά, οτιδήποτε. Κανείς δεν μίλησε!».
«Πώς ανέβηκε κάποιος σε εκείνη τη στέγη;» διερωτήθηκε ο Trump για τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς.
«Και γιατί δεν αναφέρθηκε, αφού τον είδαν πάνω στη στέγη», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης