Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι αστέρες του Hollywood που στηρίζουν την Kamala Harris - Από De Niro... μέχρι Katy Perry

Οι αστέρες του Hollywood που στηρίζουν την Kamala Harris - Από De Niro... μέχρι Katy Perry
Το Hollywood αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μια ισχυρή βάση στήριξης -και δη μέσω χρημάτων- για το Δημοκρατικό Κόμμα του Biden
Διάσημοι στις ΗΠΑ έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden, αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Το Hollywood αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μια ισχυρή βάση στήριξης -και δη μέσω χρημάτων- για το Δημοκρατικό Κόμμα του Biden, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι χορηγοί είχαν απομακρυνθεί από τον πρόεδρο μετά από τη τραγική απόδοση στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Donald Trump.
Από την ανακοίνωση, ορισμένοι έχουν δηλώσει δημόσια την υποστήριξή τους στην αντιπρόεδρο Kamala Harris στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Η ηθοποιός Jamie Lee Curtis, τονίζοντας ότι στηρίζει την απόφαση Biden να αποσυρθεί, χαρακτήρισε την Harris ως «έμπιστη και δοκιμασμένη». Ενώ επισήμανε πως είναι σφοδρή υπέρμαχος των δικαιωμάτων των φυλετικών και εθνοτικών μειονοτήτων και το μήνυμά της είναι αυτό της ελπίδας και της ενότητας για τις ΗΠΑ σε μια εποχή μεγάλου εθνικού διχασμού.
Η τραγουδίστρια Katy Perry ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο τραγουδά «it’s a woman’s world, and you’ re lucky to be living in it” («είναι ο κόσμος της γυναίκας και είστε τυχεροί που ζείτε σε αυτόν»).
Επίσης, ο κωμικός και παρουσιαστής Jon Stewart σχολιάζοντας την απόφαση Joe Biden να αποσυρθεί από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και να στηρίζει την Kamala Harris, έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter): «Θρύλος».
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια Barbra Streisand έγραψε στην πλατφόρμα X: «Ο Joe Biden θα περάσει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος που πέτυχε σημαντικά επιτεύγματα στην τετραετή θητεία του. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την προάσπιση της δημοκρατίας μας».
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Donald Trump στην κάλπη», είπε ο De Niro, ένθερμος επικριτής του Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης