Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΠΟ: Ο Μάκης Γκαγκάτσης εκλέχθηκε και τυπικά νέος πρόεδρος

ΕΠΟ: Ο Μάκης Γκαγκάτσης εκλέχθηκε και τυπικά νέος πρόεδρος

Εποχή Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ!

Εποχή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ από σήμερα...
Ο 41χρονος παράγοντας είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέση την οποία κατείχε για πολλά χρόνια και ο πατέρας του Βασίλης.
Στην εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που διεξάγεται σε ξενοδοχείο τη Βουλιαγμένης, ο κ.Γκαγκάτσης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου και το μοναδικό ερώτημα που υπήρχε ήταν το πόσες... διαρροές θα υπάρχουν.
Στην εκλογική γενική συνέλευση παρέστησαν τα 68 από τα 74 μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, ενώ πέρα από τον Παναθηναϊκό εκτός διαδικασίας έμειναν επίσης ο Άρης, η Καλλιθέα και η ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Να σημειωθεί ότι η Ένωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αιτούμενη να αναγνωριστεί προσωρινά ως μέλος της ΕΠΟ και να ψηφίσει στις εκλογές, όμως η αίτηση απορρίφθηκε ως προς την προσωρινή διαταγή και οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν ως είχαν προγραμματιστεί.
Αναφορικά με την προηγούμενη σύνθεση της Εκτελεστική Επιτροπής και ειδικότερα ως προς τα τρία μέλη που προέρχονται από τη Super League, ο Ολυμπιακός εξέλεξε πάλι τον Δημήτρη Αγραφιώτη, ο ΠΑΟΚ τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, ενώ νέα είσοδος είναι εκείνη του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πήρε τη θέση που κατείχε η ΑΕΚ και ο Αλέξης Αλεξίου.
Επίσης, ο πρόεδρος της Λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναλαμβάνει ex officio β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης