Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ωρωπός: Εθελοντής πυροσβέστης στο νοσοκομείο μετά από εισπνοή καπνών – Περιορίζεται η πυρκαγιά

Ωρωπός: Εθελοντής πυροσβέστης στο νοσοκομείο μετά από εισπνοή καπνών – Περιορίζεται η πυρκαγιά
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:40 και κατευθυνόταν αντίθετα από τον οικισμό, ενώ στην περιοχή δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι
Εθελοντής πυροσβέστης της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Ωρωπού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας μετά από εισπνοή καπνών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμο.
Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του Δήμου Ωρωπού για να υποβληθεί σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε αγροτοδασική έκταση στο Συκάμινο Ωρωπού έχει οριοθετηθεί και είναι χωρίς ενεργό μέτωπο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:40 και κατευθυνόταν αντίθετα από τον οικισμό, ενώ στην περιοχή δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική παρότι το σημείο έχει καεί στο παρελθόν, έχει πλέον αναγεννηθεί πλήρως με αποτέλεσμα να υπάρχει πυκνή φυτοκάλυψη.
Στο σημείο επιχειρούν 73 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.
Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού

«Εθελοντής Πυροσβέστης Εθελοντικης Ομάδας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού μετά από εισπνοή καπνών.
Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο από τον γιατρό και πρώην δήμαρχο Ωρωπού Γιαννη Οικονομακο ο οποίος με τη βοήθεια άλλων εθελοντων μετέφεραν άμεσα τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού. Εκεί με τη βοήθεια του γιατρού Αντώνη Μοναστηριώτη και του νοσηλευτικου προσωπικού του παρασχέθηκαν στον τραυματία οι πρώτες βοήθειες και οξυγόνο.
Διαπιστώθηκε πως είναι εκτός κινδύνου ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του Δήμου Ωρωπού για να υποβληθεί σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις.
Στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού βρέθηκε άμεσα ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημακης. Ευχόμαστε περαστικά στον εθελοντή μας και θα είμαστε στο πλευρό του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης