Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kiyosaki: Οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι... κωμωδία - Η Kamala Harris είναι ένα παραπληγικό φυτό που εξελίχθηκε στην πολιτική έρποντας

Kiyosaki: Οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι... κωμωδία - Η Kamala Harris είναι ένα παραπληγικό φυτό που εξελίχθηκε στην πολιτική έρποντας
Ο Biden αποχώρησε και έδωσε το δακτυλίδι την Kamala Harris...
Μύδρους κατά της νέας υποψήφιας για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ εξαπέλυσε για άλλη μία φορά με παρέμβασή του στο X (πρώην Twitter) o πρώην οικονομολόγος και συγγραφέας Robert Kiyosaki…
Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος Biden, κατόπιν έντονων πιέσεων απομακρύνθηκε από την προεδρική κούρσα, δίνοντας το δακτυλίδι της διαδοχής στη μέχρι πρότινος αντιπρόεδρό του Kamala Harris…
«Ο Biden αποχωρεί και δίνει το δακτυλίδι την Kamala.
Αυτές οι ιστορικές εκλογές έχουν εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία» έγραψε και συμπλήρωσε: «Η Kamala είναι ένα φυτό που περπατάει στο σπίτι με επιγονατίδες.
Έτσι εξελίχθηκε μέχρι τώρα στην πολιτική.
Τα καλά νέα είναι ότι ο Trump και ο Vance θα κάνουν την Αμερική ξανά μεγάλη… ακόμα και αφού οι φιλελεύθεροι ακαδημαϊκοί μαρξιστές του WOKE έκαναν ό,τι μπορούσαν για να καταστρέψουν τη μεγάλη Αμερικανική Αυτοκρατορία.
Ο Trump και ο Vance θα φέρουν στον κόσμο τουλάχιστον 12 χρόνια Καπιταλισμού, ελευθερίας και ευημερίας.
Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική και τον κόσμο».
Τι έλεγε για Biden

Yπενθυμίζεται πως o «κοιμισμένος Joe» δεν ήταν ο αγαπημένος του Kiyosaki, που τον είχε χαρακτηρίσει τον χειρότερο πρόεδρο στην Ιστορία.
«Η περίοδος διακυβέρνησής τους έχει κάνει τεράστια ζημιά τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
Δίχασε και δεν ένωσε τις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα με τις πολιτικές του προκάλεσε τεράστια πληθωριστικά κύματα.
Εκτός των άλλων, γκρέμισε το τείχος που είχε οικοδομήσει ο πρώην πρόεδρος Trump, με αποτέλεσμα τεράστιες παράνομες μεταναστευτικές ροές να πλημμυρίσουν τις ΗΠΑ.
Τελευταίο χτύπημα; Τώρα δίχασε το ίδιο του το κόμμα, τους Δημοκρατικούς, το οποίο όμως θεωρώ πως είναι κάτι καλό» γράφει ο γκουρού του personal finance.
Η καλύτερη στιγμή

Σε αυτό το περιβάλλον, σύμφωνα με τον Robert Kiyosaki, η καλύτερη στιγμή για να γίνεις πλούσιος πλησιάζει…
Δεδομένου ότι οι αγορές ακινήτων είναι αντιμέτωπες με μια συντριβή, ο οικονομολόγος τονίζει τη σημασία δημιουργίας παθητικού εισοδήματος.
Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να εστιάσετε στη δημιουργία ροών εισοδήματος που λειτουργούν ενώ κοιμάστε…
Σε αυτό το πλαίσιο, παρότι κάποτε αμφέβαλλε για τα κρυπτονομίσματα, τώρα υποστηρίζει το Bitcoin, τον χρυσό και το ασήμι ως βασικά περιουσιακά στοιχεία για τη διατήρηση και την αύξηση του πλούτου σε περιόδους ταραχών.
Χαρακτηρίζει το Bitcoin ως «λεφτά του λαού» και προβλέπει ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 500.000 δολάρια μέχρι τον επόμενο χρόνο.
Αυτή η στάση ευθυγραμμίζεται με την κριτική του για τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά συστήματα και τις πολιτικές της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, υποτιμούν το δολάριο... σε σημείο που το ξεφτιλίζουν.
Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Kiyosaki υπογραμμίζει επίσης τη σημασία της διατήρησης της επενδυτικής αυτοπεποίθησης σε περιόδους προκλήσεων.
Αντίθετα, προτρέπει για συνεχή μάθηση, παρακολούθηση σεμιναρίων, αλλαγή κοινωνικών κύκλων και ακρόαση επιτυχημένων ατόμων και όχι εκείνων που έχουν παραδοσιακές θέσεις εργασίας εννέα έως πέντε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ επίκεινται δύσκολες στιγμές, όσοι είναι γενναίοι, έξυπνοι και ανοιχτόμυαλοι θα αναδειχθούν πλουσιότεροι και σοφότεροι.
Εν τω μεταξύ, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε κατά 20% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, από 55.000 $ σε σχεδόν 70.000 $.
Καθώς το Bitcoin πλησιάζει σε ένα νέο ιστορικό υψηλό, ο ισχυρισμός του Kiyosaki ότι πλησιάζει η «καλύτερη στιγμή για να γίνεις πλούσιος» μπορεί να έχει κάποια αλήθεια.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης