Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Λιθουανία ανοίγει νέο στρατιωτικό σταθμό στο Siauliai για 2.400 στρατιωτικούς

Η Λιθουανία ανοίγει νέο στρατιωτικό σταθμό στο Siauliai για 2.400 στρατιωτικούς

Ο νέος στρατιωτικός σταθμός περιλαμβάνει διοικητικά κτίρια και κτίρια ειδικού σκοπού

Σχετικά Άρθρα
Ένας νέος στρατιωτικός σταθμός για ένα τάγμα πεζικού και τις Εθελοντικές Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας άνοιξε στη λιθουανική πόλη Siauliai.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Λιθουανίας δήλωσε ότι αυτή ήταν η τρίτη στρατιωτική εγκατάσταση αυτής της κλίμακας στη χώρα.
Ο στρατιωτικός σταθμός σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με όλες τις απαραίτητες υποδομές για μονάδα τάγματος, η οποία προσαρμόζεται σκόπιμα στις σύγχρονες ανάγκες του στρατού.
Ο νέος στρατιωτικός σταθμός περιλαμβάνει διοικητικά κτίρια και κτίρια ειδικού σκοπού, όπως στρατώνες, καντίνα, αρχηγείο, ιατρικό κέντρο και αθλητικές εγκαταστάσεις.
Κατασκευάστηκαν επίσης τεχνικές εγκαταστάσεις: αποθήκες, γκαράζ, βενζινάδικο και πλυντήριο αυτοκινήτων.
Υπάρχουν τεχνικοί χώροι, καθώς και χώροι στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι ειδικά προσαρμοσμένοι για ηλεκτρικά οχήματα και άτομα με αναπηρία.
Ο στρατιωτικός σταθμός, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος για μόνιμη κατοικία, φιλοξενεί περίπου 660 στρατιωτικούς.
Η έκταση του στρατιωτικού σταθμού στο Siauliai είναι 7,8 εκτάρια και οι στρατώνες και τα κεντρικά γραφεία του είναι μεγαλύτερα από ό,τι σε παρόμοιους σταθμούς που άνοιξαν τον Φεβρουάριο στον Δήμο της Περιφέρειας Silalė και στο Rokantiskės στο Βίλνιους.
Και οι τρεις εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 2.400 στρατιωτικούς και πολιτικούς αμυντικούς.
Το συνολικό κόστος των τριών πανεπιστημιουπόλεων από πλευράς κατασκευής, συντήρησης και υπηρεσιών είναι περίπου 231 εκατ. ευρώ.
Κάθε χρόνο, περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ θα διατίθενται για τη συντήρηση και τη συντήρηση μιας πανεπιστημιούπολης.
Τον Απρίλιο έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Άμυνας της Λιθουανίας εκτελούσε ολοκληρωμένη ενίσχυση ορισμένων συνοριακών τμημάτων μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης