Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζει ο Biden; - Αγωνιώδη ερωτήματα από τους Ρεπουμπλικανούς του Κογκρέσου - Εξαφανισμένος ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ζει ο Biden; - Αγωνιώδη ερωτήματα από τους Ρεπουμπλικανούς του Κογκρέσου - Εξαφανισμένος ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι φήμες για τον θάνατο του σημερινού προέδρου άρχισαν να διαδίδονται ραγδαία στην Αμερική τις δύο τελευταίες ημέρες
Η Ρεπουμπλικάνος της Βουλής των Αντιπροσώπων Lauren Boebert δήλωσε ότι θα ζητήσει τεκμήρια μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας 22/7, που να αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden παραμένει ... ζωντανός.
Όπως ανέφερε νωρίτερα το Fox News μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εκλογική κούρσα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν εμφανίστηκε ποτέ μπροστά σε φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες και οι Αμερικανοί άρχισαν να απαιτούν «απόδειξη ζωής» του επικεφαλής του Λευκού Οίκου.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, οι φήμες για τον θάνατο του σημερινού προέδρου άρχισαν να διαδίδονται με ραγδαία ταχύτητα στην Αμερική.
Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος Bret Baier σημείωσε ότι ο Biden δεν απευθύνθηκε στους Αμερικανούς με βιντεοσκοπημένο μήνυμα από το Delaware, αλλά αρκέστηκε σε ένα λιτό ... tweet.
Υπενθυμίζεται πως στις 18 Ιουλίου, έγινε γνωστό ότι ο Biden είχε προσβληθεί από Covid-19.
Η ασθένεια του Αμερικανού ηγέτη επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον Λευκό Οίκο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο πρόεδρος είχε εμβολιαστεί, τα συμπτώματα της νόσου ήταν «ήπια», αλλά ο Biden αποσύρθηκε σε καραντίνα στο κτήμα του στο Delaware.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης