Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν 25 ουκρανικά drones

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν 25 ουκρανικά drones
Οι δυνάμεις αεράμυνας που βρίσκονται σε υπηρεσία κατέστρεψαν και αναχαίτισαν 25 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από το ρωσικό έδαφος
Οι δυνάμεις αεράμυνας που βρίσκονται σε υπηρεσία κατέστρεψαν και αναχαίτισαν 25 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από το ρωσικό έδαφος, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Αναχαίτισαν και κατέστρεψαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιοχή Μπριάνσκ και δύο πάνω από την περιοχή Μπέλγκοροντ, καθώς και είκοσι ένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας και τα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας«, ανέφερε το υπουργείο».
Το Υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε ότι η επίθεση αποκρούστηκε με τη βοήθεια του εξοπλισμού αεράμυνας που βρισκόταν σε υπηρεσία.
Ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Mikhail Razvozhayev στο κανάλι του Telegram σχετικά με την επιτυχή ήττα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της AFU από τον ρωσικό στρατό, περισσότερα από 15 UAV καταστράφηκαν πάνω από την υδάτινη περιοχή κοντά στο ακρωτήριο Fiolent και το βόρειο τμήμα της πόλης, οι υποδομές δεν υπέστησαν ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης