Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα του Ιράν στη διεθνή κοινότητα: Αποκλείστε τώρα το Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου

Μήνυμα του Ιράν στη διεθνή κοινότητα: Αποκλείστε τώρα το Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου
«Δεν τους αξίζει να είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού λόγω του πολέμου ενάντια στον αθώο λαό της Γάζας» τονίζει η ιρανική διπλωματία
Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν ζήτησε τον άμεσο αποκλεισμό Ισραηλινών αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα λόγω του βάρβαρου πολέμου στη Γάζα.
Η αντιπροσωπεία του Ισραήλ, η οποία μετέβη στη Γαλλία τη Δευτέρα πριν από την τελετή έναρξης της Παρασκευής, προστατεύεται αυστηρά στη γαλλική πρωτεύουσα εν μέσω αυξανόμενης διεθνούς οργής για τον υψηλό αριθμό θυμάτων αμάχων και την εξελισσόμενη ανθρωπιστική κρίση στο πολιορκημένο και βομβαρδισμένο παλαιστινακό έδαφος.
«Η ανακοίνωση της υποδοχής και της προστασίας της αντιπροσωπείας του τρομοκρατικού σιωνιστικού καθεστώτος του απαρτχάιντ σημαίνει να αναγνωρίζεις το ταλέντο στους δολοφόνους παιδιών», ανέφερε το υπουργείο σε ανάρτησή του στο X.
«Δεν τους αξίζει να είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού λόγω του πολέμου ενάντια στον αθώο λαό της Γάζας», καταλήγει η ιρανική διπλωματία στην οργισμένη της ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης