Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής) για πυροβολισμούς στον Έβρο: Απαιτείται άμεση ενίσχυση των συνόρων

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής) για πυροβολισμούς στον Έβρο: Απαιτείται άμεση ενίσχυση των συνόρων
Ο κ. Δημητροκάλλης, ξεκινώντας με θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συνοριοφύλακα που δέχτηκε πυρά από την τουρκική πλευρά στον Έβρο, υπογράμμισε την κρισιμότητα της κατάστασης
Στην σημερινή 23/7 συνεδρίαση της Βουλής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, έθεσε στο προσκήνιο την ανάγκη για άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες για την προστασία των ελληνικών συνόρων.
Ο κ. Δημητροκάλλης, ξεκινώντας με θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συνοριοφύλακα που δέχτηκε πυρά από την τουρκική πλευρά στον Έβρο, υπογράμμισε την κρισιμότητα της κατάστασης. "Η σκέψη μας είναι κοντά του και κοντά στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή," δήλωσε, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του προς τον τραυματία και την οικογένειά του.
Ο κ. Δημητροκάλλης στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για αποτυχημένη κατευναστική πολιτική απέναντι στην Τουρκία, υποστηρίζοντας ότι η συνεχιζόμενη ανοχή και οι υποχωρήσεις ενθαρρύνουν την τουρκική προκλητικότητα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των συνοριοφυλάκων και την εθνική κυριαρχία.
"Απαιτούνται άμεσες αποφασιστικές ενέργειες για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον," τόνισε, καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Ο βουλευτής ζήτησε άμεση ενίσχυση των συνοριακών δυνάμεων και την επιβολή αυστηρότερων μέτρων αποτροπής, υπογραμμίζοντας ότι "η προστασία των συνόρων μας και η διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας δεν μπορούν να περιμένουν."
Η τοποθέτηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής έφερε στο φως τη σοβαρότητα της κατάστασης στα σύνορα και την ανάγκη για ενιαία και αποτελεσματική πολιτική απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, με πολλούς να αναμένουν τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης