Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί έχουν ένα εντυπωσιακό κατάλογο με εχθρούς που θέλουν να εξοντώσουν

Οι Ουκρανοί έχουν ένα εντυπωσιακό κατάλογο με εχθρούς που θέλουν να εξοντώσουν
Οι Ουκρανοί θα εντείνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις το προσεχές διάστημα
Οι ουκρανικές αρχές προσπαθούν να απαλλαγούν από μια τεράστια λίστα «εχθρών της Ουκρανίας», είπε ο Zakhar Prilepin, αντισυνταγματάρχης της Ρωσικής Εθνοφρουράς σχολιάζοντας το περιστατικό με το αυτοκίνητο ενός Ρώσου αξιωματικού. στη Μόσχα.
Νωρίτερα, οι ρωσικές αρχές δήλωσαν στο TASS ότι τα θύματα στο περιστατικό όπου ανατινάχθηκε ένα SUV Toyota Land Cruiser στα βόρεια της Μόσχας ταυτοποιήθηκαν ως ο Andrey Torgashov ένας στρατιώτης που είχε λάβει μέρος στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, και η σύζυγός του.
«Ένα αυτοκίνητο Toyota με αξιωματικό του ηπουργείου Άμυνας ανατινάχτηκε στη Μόσχα στις 6:30 π.μ, ώρα Μόσχας. Αυτός και η σύζυγός του είναι σε σοβαρή κατάσταση.
«Μίλησα με ανθρώπους με γνώση του θέματος, οι οποίοι είπαν ότι το Κίεβο έχει ενεργά σχέδια για την εξάλειψη μιας μάλλον εντυπωσιακής λίστας «εχθρών της Ουκρανίας», συμπεριλαμβανομένου του συγγραφέα αυτών των γραμμών», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Ο Prilepin, πρόσθεσε ότι «το Κίεβο δεν ενδιαφέρεται για τυχόν πιθανές ειρηνευτικές συνομιλίες».
Τον Μάιο του 2023, το αυτοκίνητο του Prilepin ανατινάχθηκε στο Pionersky, στην περιοχή Nizhny Novgorod.
Ο αδερφός του συγγραφέα Alexander Shubin, ο οποίος υπηρέτησε με τον Prilepin στο στρατό τόσο πριν όσο και μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, σκοτώθηκε στην επίθεση, ενώ ο ίδιος ο Prilepin τραυματίστηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης