Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι δυναμώνουν τη στρατιωτική βάση κοντά στο Rostov – Η καίρια αποστολή του Συντάγματος Επιμελητείας στο Novocherkassk

Οι Ρώσοι δυναμώνουν τη στρατιωτική βάση κοντά στο Rostov – Η καίρια αποστολή του Συντάγματος Επιμελητείας στο Novocherkassk

Τα καθήκοντα του Συντάγματος περιλαμβάνουν την παράδοση στρατιωτικού φορτίου στη ζώνη μάχης

Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός στρατός έχτισε μια νέα βάση στο Novocherkassk κοντά στο Rostov-on-Don.
Δορυφορικές εικόνες που δημοσίευσε το Radio Svoboda δείχνουν ότι η βάση βρίσκεται 200 χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή.
Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, ο ρωσικός στρατός δημιούργησε τη νέα στρατιωτική βάση μεταξύ δύο ημιτελών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη θέση μιας άλλης εγκαταλελειμμένης στρατιωτικής εγκατάστασης, της Σχολής Μαγειρικής Νο195, η οποία έκλεισε το 2011.
Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι, μετά από δώδεκα χρόνια σιωπής, άρχισαν να γίνονται αλλαγές στον εγκαταλελειμμένο χώρο της πρώην στρατιωτικής σχολής.
Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, ο πρώτος στρατιωτικός εξοπλισμός εμφανίστηκε εδώ στα τέλη Αυγούστου 2023.
Εκείνη την ώρα στο σημείο ήταν σταθμευμένα πενήντα στρατιωτικά φορτηγά και είχαν στηθεί καμιά δεκαριά σκηνές.
Από τότε, η βάση έχει τριπλασιαστεί σε μέγεθος σε έναν χρόνο.
3_226.jpg


Αυτή η βάση στο Novocherkassk ανήκει στο 100ο Στρατιωτικό Σύνταγμα Επιμελητείας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Το 100ο Σύνταγμα Στρατιωτικής Επιμελητείας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε το 2014.
Τα καθήκοντα του Συντάγματος περιλαμβάνουν την παράδοση στρατιωτικού φορτίου στη ζώνη μάχης και την εξάλειψη ανθρωπογενών καταστροφών, όπως πυρκαγιές και πλημμύρες.
Η μερική αναδιάταξη του 100ου Συντάγματος Στρατιωτικής Επιμελητείας από την περιοχή της Μόσχας στην περιοχή του Rostov, πιο κοντά στην πρώτη γραμμή, μπορεί να αποδεικνύεται από την αλλαγή στη γεωγραφική θέση αρκετών στρατιωτών του.
Οι δημοσιογράφοι της Schemes κατάφεραν να καταγράψουν το κινητό τηλέφωνο του Andriy Polukhin, αξιωματικού του 100ου Συντάγματος Στρατιωτικής Επιμελητείας, στο έδαφος της νέας στρατιωτικής βάσης στο Novocherkassk.
4_194.jpg

Στις διαρροές από τις ρωσικές βάσεις δεδομένων, ο Polukhin αναφέρεται ως «αναπληρωτής επικεφαλής της μονάδας» και «διοικητής».
Ένας άλλος αξιωματικός του 100ου Συντάγματος του οποίου το τηλέφωνο βρέθηκε από την Schemes στον χώρο της νέας στρατιωτικής βάσης στο Novocherkassk είναι ο Dmitriy Dubovik.
Σύμφωνα με διαρροές από ρωσικές βάσεις δεδομένων, έχει τον βαθμό του λοχαγού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης