Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Το Fox News προσκάλεσε Donald Trump και Kamala Harris σε debate στις 17 Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ: Το Fox News προσκάλεσε Donald Trump και Kamala Harris σε debate στις 17 Σεπτεμβρίου
Το κανάλι είναι ανοικτό σε συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία, μορφή και τοποθεσία, με ή χωρίς κοινό
Σχετικά Άρθρα
Σε τηλεμαχία (debate) κάλεσε το κανάλι Fox News τους δύο υποψήφιους για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, Donald Trump και Kamala Harris.
Η ημερομηνία που προτείνει το κανάλι είναι η 17η Σεπτεμβρίου. «Είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία, μορφή και τοποθεσία, με ή χωρίς κοινό», έγραψε ο πρόεδρος και εκτελεστικός συντάκτης του Fox News Media, Jay Wallace.
Την Τρίτη 24/7, ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, Donald Trump, εμφανίστηκε πρόθυμος να αντιμετωπίσει την Kamala Harris σε ένα ή και παραπάνω debate.
«Ναι, οπωσδήποτε, θα ήθελα να συζητήσω με τη Harris σε debate». «Νομίζω ότι αν είσαι υποψήφιος των Δημοκρατικών ή Ρεπουμπλικανός, έχεις πραγματικά την υποχρέωση να συμμετέχεις σε debate. Είναι πολύ σημαντικό» είπε ο Ρεπουμπλικάνος.
Ο Donald Trump αναμετρήθηκε σε debate (στο CNN) με τον Biden στο καταστροφικό για τον Δημοκρατικό πρόεδρο debate της 27ης Ιουνίου, με αποτέλεσμα η θλιβερή απόδοση του Biden σε εκείνη την αναμέτρηση να θέσει αμέσως ερωτήματα σχετικά με την πνευματική του οξύτητα και την ικανότητά του να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο.
Ο Donald Trump είχε συμφωνήσει ένα νέο debate με τον Biden να διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC News.
Ωστόσο, πρότεινε να φιλοξενηθεί κάπου αλλού: «Δεν είμαι ενθουσιασμένος με το ABC εξαιτίας των ψεύτικων ειδήσεων που παρακολούθησα χθες το βράδυ. «Πραγματικά προσπαθούν να κάνουν έναν ήρωα από τον Joe Biden, όταν ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία». «Δεν μου αρέσει η ιδέα του ABC».
Ανέφερε επίσης ότι ένα debate της Kamala Harris θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό εννατίον του Biden: «Δεν θα είναι διαφορετική γιατί έχουν τις ίδιες πολιτικές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης