Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκαλυπτικός διάλογος Μητσοτάκη με Α/ΓΕΝ για Κάσο - Τουρκία: «Μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας αλλά όλα καλά...»

Αποκαλυπτικός διάλογος Μητσοτάκη με Α/ΓΕΝ για Κάσο - Τουρκία: «Μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας αλλά όλα καλά...»
Χαρακτηριστική η στιχομυθία του πρωθυπουργού με τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού στον κήπο του προεδρικού Μεγάρου
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, στο πλαίσιο της δεξίωσης για τα 50 της Γ' Ελληνικής Δημοκρατίας, έθιξε τις διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Κομισιόν αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινάνε την Παρακευσή (26/7) στο Παρίσι.
«Η χώρα θα έχει έναν Επίτροπο και το προνόμιο της επιλογής Επιτρόπου ανήκει αποκλειστικά στη χώρα μας» εξήγησε ο πρωθυπουργός για τις διαβουλεύσεις που είναι σε εξέλιξη με τις Βρυξέλλες και ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα προτείνει ένα πρόσωπο.
«Δεν ξέρουμε ακόμα το χαρτοφυλάκιο», έσπευσε να διευκρινίσει.
Ο πρωθυπουργός που θα μεταβεί στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων προέβλεψε ότι η ελληνική παρουσία θα είναι επιτυχημένη.
«Νομίζω ότι θα πάμε καλά» είπε αναφερόμενος στο τέννις, το πόλο γυναικών αλλά και τους κρίκους...
Συνομιλώντας με τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, και συγκεκριμένα με τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την τουρκική πρόκληση για την Κάσο σημειώνοντας ότι «μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας [σ.σ. αναφερόμενος στην Τουρκία], αλλά τελικά όλα καλά»...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης