Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οleksandr Syrskyi (Αρχηγός στρατού Ουκρανίας): Οι Ρώσοι θα έχουν 700.000 στρατιώτες στην Ουκρανία προσεχώς

Οleksandr Syrskyi (Αρχηγός στρατού Ουκρανίας): Οι Ρώσοι θα έχουν 700.000 στρατιώτες στην Ουκρανία προσεχώς
Ο Syrskyi δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επί του παρόντος πλεονέκτημα εξοπλισμού 2 προς 1 ή 3 προς 1 έναντι των ουκρανικών δυνάμεων
Ο Ουκρανός Γενικός Διοικητής, στρατηγός Οleksandr Syrskyi δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός έχει αυξήσει σημαντικά τις δεσμεύσεις του σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικό στον πόλεμο στην Ουκρανία τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
Ο Syrskyi τόνισε στο βρετανικό μέσο ενημέρωσης Guardian σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επί του παρόντος 520.000 στρατιώτες δεσμευμένους στον πόλεμο στην Ουκρανία και ότι ο ρωσικός στρατός στοχεύει να έχει 690.000 προσωπικό δεσμευμένο στον πόλεμο μέχρι το τέλος του 2024.
Ο Syrskyi σημείωσε ότι οι μάχες συνεχίζονται κατά μήκος 977 χιλιομέτρων της πρώτης γραμμής μήκους 3.700 χιλιομέτρων και επανέλαβε ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση συνεχίζει να επιδιώκει τακτικά κέρδη.
Ο Syrskyi δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επί του παρόντος πλεονέκτημα εξοπλισμού 2 προς 1 ή 3 προς 1 έναντι των ουκρανικών δυνάμεων και ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν διπλασιάσει τον αριθμό των ρωσικών αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων και τριπλασίασαν τον αριθμό των συστημάτων πυροβολικού στην Ουκρανία από το 2022.
Ο Syrskyi σημείωσε ότι η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των προκλήσεων εφοδιασμού προκειμένου να αμυνθεί από τις συνεχιζόμενες ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις και τόνισε το γεγονός ότι οι ουκρανικές δυνάμεις διεξάγουν αμυντικές επιχειρήσεις παρά η διαφορά υλικού μεταξύ των ρωσικών και των ουκρανικών δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης