Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο θανάσιμο χτύπημα Iskander: 100 νεκροί στρατιώτες, οι 40 ξένοι εκπαιδευτές στο Kharkiv

Νέο θανάσιμο χτύπημα Iskander: 100 νεκροί στρατιώτες, οι 40 ξένοι εκπαιδευτές στο Kharkiv
Ο ρωσικός πύραυλος έπληξε προσωρινό σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων
(upd) Ένα ακόμα θανάσιμο χτύπημα επέφεραν οι Ρώσοι με πύραυλο Iskander M βάζοντας στο στόχαστρο αυτήν την φορά ένα σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων στη βιομηχανική ζώνη του Kharkiv.
«Πλήρωμα επιχειρησιακού - τακτικού πυραυλικού συστήματος Iskander-M πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση σε προσωρινό σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων στο κτίριο της κατασκευαστικής εταιρείας Scorpion στη βιομηχανική ζώνη του Kharkiv.
Σκοτώθηκαν 100 μαχητές, εκ των οποίων οι 40 ήταν ξένοι εκπαιδευτές, καθώς και περίπου 60 στρατιωτικοί της 151ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Διέλυσαν εργοστάσιο τεθωρακισμένων

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν με πύραυλο Iskander M και ένα εργοστάσιο τεθωρακισμένων στο Kharkiv.
«Πλήρωμα του επιχειρησιακού-τακτικού πυραυλικού συστήματος Iskander-M εξαπέλυσε ομαδική επίθεση με πυραύλους στις εγκαταστάσεις εργοστασίου τεθωρακισμένων στο Kharkiv.
Ως συνέπεια της επίθεσης καταστράφηκαν δύο εργοστάσια για την επισκευή τεθωρακισμένων οχημάτων.
Η αποκατάσταση των τεθωρακισμένων οχημάτων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο εργοστάσιο σταμάτησαν» επισημαίνει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης