Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δυναμική επέκταση της Wolt σε 15 καλοκαιρινούς προορισμούς

tags :
Δυναμική επέκταση της Wolt σε 15 καλοκαιρινούς προορισμούς
Περισσότερα από 1.450 καταστήματα εστίασης και λιανικής διαθέσιμα σε 15 τουριστικούς προορισμούς

Η Wolt επέκτεινε την παρουσία της σε 15 τουριστικούς προορισμούς της χώρας, στο πλαίσιο της δυναμικής της εξάπλωσης, εξυπηρετώντας συνολικά 50 πόλεις πανελλαδικά. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της Wolt μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε περισσότερα από 1.450 καταστήματα εστίασης και λιανικής, σε 15 τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κέρκυρα, Άγιος Νικόλαος & Χερσόνησος στην Κρήτη, Κως, Σητεία, Ναύπλιο, Ναύπακτος, Σαλαμίνα, Κιάτο, Λουτράκι και Μεσόγεια.
Παράλληλα μέσω του online delivery app, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις παραγγελίες τους επιλέγοντας μέσα από μία διευρυμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, ενώ παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας του live tracking, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο.
Με την εφαρμογή της Wolt να αποτελεί πλέον ένα πολυκατάστημα στην τσέπη του καταναλωτή, οι χρήστες του app έχουν άμεσα πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, όπως αντηλιακά, φουσκωτά παιχνίδια & παιχνίδια παραλίας, ηλεκτρονικά ήδη βιβλία και καλοκαιρινά αξεσουάρ.
Παράλληλα η Wolt, στο πλαίσιο των διευρυμένων υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές, προχώρησε σε συνεργασία με την iMove, την online εφαρμογή μεταφοράς επιβατών, σε τρεις κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη, έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες μετακίνησης μέσω της iMove, όπου μέσω της πλατφόρμας, μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία ή την προπαραγγελία του οχήματος που επιθυμούν, στο σημείο που τους εξυπηρετεί, άμεσα.
Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για την γεωγραφική εξάπλωση της Wolt σε 15 αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών τους, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε συνεχώς και περισσότερα στους χρήστες της εφαρμογής και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να βελτιστοποιούμε τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, με πυξίδα μας να παραμένει η ικανοποίηση των καταναλωτών και των πελατών μας».

www.bankingnews.gr 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης