Διεθνή

Μήνυμα Khamenei (ανώτατος ηγέτης Ιράν) στα εβραϊκά: Το Ισραήλ απέτυχε να νικήσει την αντίσταση παρά την τεράστια υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη

Μήνυμα Khamenei (ανώτατος ηγέτης Ιράν) στα εβραϊκά: Το Ισραήλ απέτυχε να νικήσει την αντίσταση παρά την τεράστια υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη

Καταπέλτης για το Ισραήλ ο ηγέτης της Ισλαμικής Επανάστασης

Σχετικά Άρθρα
Ο ηγέτης της Ισλαμικής Επανάστασης στο Ιράν Ayatollah Khamenei υπογραμμίζει την απόλυτη αποτυχία του ισραηλινού καθεστώτος να νικήσει την παλαιστινιακή αντίσταση, παρά το γεγονός ότι έλαβε τεράστια υποστήριξη από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων.
«Η δύναμη της αντίστασης γίνεται όλο και πιο εμφανής κάθε μέρα», έγραφε μια ανάρτηση στην εβραϊκή γλώσσα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό X του Khamenei την Τετάρτη (14/7/2024).
«Ένα τεράστιο στρατιωτικό, πολιτικό και οικονομικό σύστημα, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, στέκεται πίσω από τους Σιωνιστές στον αγώνα κατά της Hamas, αλλά δεν κατάφεραν να τους γονατίσουν», προστίθεται.
Το ισραηλινό καθεστώς διεξάγει έναν αδυσώπητο γενοκτονικό πόλεμο κατά της Λωρίδας της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, απαντώντας στη Θύελλα al-Aqsa, μια επιχείρηση αντιποίνων που διοργάνωσαν οι αντιστασιακές ομάδες της περιοχής.
Η βάναυση στρατιωτική επίθεση έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 39.670 Παλαιστίνιους, κυρίως γυναίκες και παιδιά, αλλά έχει απέχει πολύ από το να πραγματοποιήσει τον στόχο του καθεστώτος να εκδιώξει την αντίσταση από την εξουσία στην παράκτια επικράτεια.
Από την έναρξη του πολέμου, οι αντιστασιακές ομάδες που προέρχονται από τον Λίβανο, το Ιράκ και την Υεμένη οργανώνουν επίσης ολοένα και πιο τολμηρές επιθέσεις αντιποίνων κατά των κατεχόμενων εδαφών και των ισραηλινών συμφερόντων για να υποστηρίξουν τους πληγέντες από τον πόλεμο.
Μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε υπογραμμίσει με παρόμοιο τρόπο την αποτυχία του ισραηλινού καθεστώτος απέναντι στον περιφερειακό Άξονα Αντίστασης, επισημαίνοντας πώς το Τελ Αβίβ ξέσπαγε στους αμάχους, απογοητευμένο από την ήττα.
Το καθεστώς εξέφραζε την απογοήτευση «ρίχνοντας βόμβες σε ανθρώπους, σχολεία, νοσοκομεία, παιδιά και γυναίκες», έγραφε η ανάρτηση, καταγγέλλοντας τις φρικαλεότητες ως «τα χειρότερα εγκλήματα» που «διαπράττονταν μπροστά στα μάτια του κόσμου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης