Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ): Ντρέπομαι και συμφωνούμε στα μέτρα εναντίον του κ. Πολάκη

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ): Ντρέπομαι και συμφωνούμε στα μέτρα εναντίον του κ. Πολάκη
«Είναι αδιανόητη η εν γένει συμπεριφορά και η προσωπική επίθεση του κ. Πολάκη σε συνεργάτιδα υπουργού» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Πάρις Κουκουλόπουλος
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Πάρις Κουκουλόπουλος με παρέμβασή του στην Ολομέλεια δήλωσε πως «καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και συντασσόμαστε πλήρως με την οπτική, τον πυρήνα της τοποθέτησης του προέδρου της Βουλής και τα μέτρα που προτάθηκαν κατά του βουλευτή».
Από την πλευρά μου, είπε ο κ. Κουκουλόπουλος «θέλω να προσθέσω, εμφατικά την λέξη ντροπή και αισθάνομαι πολύ βαθιά λύπη γιατί χθες γιορτάσαμε μια πολύ λαμπρή ημέρα(της αποκατάστασης της Δημοκρατίας) και χρέος όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά -όχι μόνο επετειακά- υπόσταση σε αυτή τη ημέρα».
Όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης», προκαλούν μόνο ντροπή και θλίψη, δήλωσε η Ευαγγελία Λιακούλη, γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και εισηγήτρια στο ν/σ του υπουργείου Υγείας για την ψυχική υγεία.
«Είναι αδιανόητη η εν γένει συμπεριφορά και η προσωπική επίθεση του κ. Πολάκη σε συνεργάτιδα υπουργού και μάλιστα με αναφορά του στη φυσιογνωμία της και σε χαρακτηριστικά του προσώπου της, με κατάπτυστο τρόπο .
Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ. Πολάκη, ο οποίος δυστυχώς αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν έχει κανένα όριο» δήλωσε η κ. Λιακούλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης