Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ανθελληνικές δηλώσεις από οπαδό του Rama: Στις 4 Αυγούστου βγάζουμε Τάβο στην Χειμάρρα, στις 5 δεν θα μιλάνε πια ελληνικά

Ανθελληνικές δηλώσεις από οπαδό του Rama: Στις 4 Αυγούστου βγάζουμε Τάβο στην Χειμάρρα, στις 5 δεν θα μιλάνε πια ελληνικά

Πύρινη ανακοίνωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Σχετικά Άρθρα
Στις 4 Αυγούστου είναι οι εκλογές στην Χειμάρρα.
Ο Έλληνας υποψήφιος Πέτρος Γκικουρίας θα αναμετρηθεί με τον εκλεκτό του Rama, Βαγγέλη Τάβο.
Συνεργάτης των Τάβου και Rama σε συγκέντρωση στο χωριό Βρανίτσι κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν μαζικά τον Τάβο για να σταματήσουν να μιλιούνται τα ελληνικά στη Χειμάρρα από την επομένη των εκλογών!
Η νεολαία Βορειοηπειρωτών ανάρτησε βίντεο με το ανθελληνικό παραλήρημα του συνεργάτη του υποψήφιου δημάρχου Τάβου, ο οποίος ήταν δίπλα και φαίνεται να επιδοκιμάζει το προκλητικά ανθελληνικό παραλήρημά του!

Η ανακοίνωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

«Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη Χειμάρρα, οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 4ης Αυγούστου καθίστανται καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της περιοχής.
Η στάση του Βαγγέλη Τάβου, μέλους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Παρά την Ελληνική Δροπολίτικη καταγωγή του, ο ίδιος έχει δηλώσει Λιάπης, Αργυροκαστρίτης και περήφανος Αλβανός, αποδεικνύοντας έτσι την πλήρη αποστασιοποίησή του από την κοινότητα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί» ανέφερε η Νεολαία Βορειοηπειρωτών.
«Η δήλωση του συνεργάτη του Τάβου, που κάλεσε τους Λιάμπηδες του χωριού Βρανίστι να ψηφίσουν μαζικά τον Τάβο με σκοπό να εξαλειφθεί η ελληνική γλώσσα από τη Χειμάρρα μετά τις 5 Αυγούστου, αποτελεί περίτρανη απόδειξη του λόγου για τον οποίο φυλακίστηκε και καθαιρέθηκε ο Φρέντης Μπελέρης, παρά την απουσία αποδεικτικών στοιχείων.
Αυτή η προκλητική και εχθρική στάση αποτελεί άμεση απειλή για την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ταυτότητά μας και τα ιδιοκτησιακά μας δικαιώματα» ανέφεραν ακόμη καλώντας τους Έλληνες της Χειμάρρας να στηρίξουν μαζικά στις εκλογές της 4ης Αυγούστου τον Πέτρο Γκικουρία.

Τέλος σχολίασαν:

«Οι Χειμαρριώτες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να προστατεύσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τα ιδιοκτησιακά τους δικαιώματα από τέτοιες απειλές.
Η Χειμάρρα έχει δικά της αξιόλογα παιδιά που μπορούν να την διοικήσουν με ήθος και αφοσίωση.
Ο Γκικουρίας είναι ο άνθρωπος που θα υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων των Χειμαρριωτών, σε αντίθεση με τους ανθελληνικούς κύκλους των Τιράνων, του Rama και των στρατηγικών επενδυτών που επιχειρούν να υφαρπάξουν τη γη μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης