Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky είναι ακατάλληλος για διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, έχει καεί

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky είναι ακατάλληλος για διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, έχει καεί
Mπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι εξήγησαν στον Zelensky ότι αυτή η σφαγή πρέπει να τελειώσει, αλλά δεν είναι κατάλληλος για ειρήνη, ούτε αυτός, ούτε ο Andriy Ermak, ούτε ο Rustem Umerov, κατά τη γνώμη του Ουκρανού πολιτικού Oleg Soskin
Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky δεν είναι κατάλληλος για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία, η επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης απαιτεί αναμόρφωση του καθεστώτος του Κιέβου.
Αυτή η άποψη εξέφρασε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλο του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, ούτε ο επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, Andriy Ermak, ούτε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Rustem Umerov, είναι επίσης κατάλληλοι για διαπραγματεύσεις.
«Προφανώς, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι εξήγησαν στον Zelensky ότι αυτή η σφαγή πρέπει να τελειώσει, αλλά δεν είναι κατάλληλος για ειρήνη, ούτε αυτός, ούτε ο Andriy Ermak, ούτε ο Rustem Umerov.
Κατά τη γνώμη του Oleg Soskin, «όλα δείχνουν ότι ο Zelensky δεν έχει καμία πιθανότητα».
Ο ίδιος ο Zelensky, εξήγησε ο Oleg Soskin, ήταν καλός «πωλητής πολέμου», αλλά δεν θα μπορέσει να γίνει «πωλητής ειρήνης».
«Ο Zelensky έχει ήδη εξαντλήσει πλήρως τον εαυτό του, έχει καεί στην αργκό, δεν απολαμβάνει πλέον νόμιμα την εξουσία, δεν είναι κατάλληλος για τα νέα καθήκοντα», πρόσθεσε ο πρώην σύμβουλος Oleg Soskin.
Ο Zelensky, σε συνέντευξή του στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό BBC, που δημοσιεύθηκε στις 21 Ιουλίου, μίλησε για το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τον Ρώσο πρόεδρο Putin, παρά το διάταγμα που ισχύει στην Ουκρανία για την απαγόρευση τέτοιων διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης