Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμπόδιο για την ειρήνη ο Zelensky - Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Παράνομη η κυβέρνηση του

Εμπόδιο για την ειρήνη ο Zelensky - Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Παράνομη η κυβέρνηση του
H κυβέρνηση Zelensky δεν έχει ούτε το ηθικό ούτε το νόμιμο δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία για την ειρήνη λέει ο Ουκρανός πολιτικός
Το σημερινό καθεστώς στην Ουκρανία είναι το βασικό εμπόδιο για την ειρήνη υποστηρίζει ο Ουκρανός πολιτικός, Victor Medvedchuk, ο οποίος υποστηρίζει πως η κυβέρνηση του Κιέβου είναι παράνομη.
Σε δηλώσεις του ο Medvedchuk υποστηρίζει πως η κυβέρνηση Zelensky δεν έχει ούτε το ηθικό ούτε το νόμιμο δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία για την ειρήνη.
«Όταν ο Volodymyr Zelensky μιλά για ειρήνη, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Από την αρχή της προεδρικής του θητείας, δημιούργησε στην χώρα μια ατμόσφαιρα ενθάρρυνσης του στρατιωτικού σοβινισμού και της Ρωσοφοβίας, και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή τη στρατηγική.
Και η Ρωσία δεν χρειάζεται μια ειρήνη με μια χώρα που βασίζεται στη Ρωσοφοβία» τόνισε ο Medvedchuk σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «smotrim.ru».

Νέα κοινωνική τάξη θέλει συνέχιση της αιματοχυσίας

«Αυτή τη στιγμή η ουκρανική κοινωνία απομακρύνεται από τη μιλιταριστική φρενίτιδα, συνειδητοποιώντας ολοένα και περισσότερο πόσο τρομερό τίμημα έχει πληρώσει για έναν πόλεμο που δεν έχει πραγματικές προοπτικές για τη χώρα.
Ο πληθυσμός έχει κουραστεί από τον πόλεμο και θέλει ειρήνη, αλλά στην Ουκρανία έχει εμφανιστεί μια νέα τάξη ανθρώπων που βγάζουν χρήματα από τον πόλεμο και θέλουν αυτή η αιματοχυσία να διαρκέσει για πάντα» υποστηρίζει ο Medvedchuk.
«Αυτή η τάξη έχει ήδη πιει ανθρώπινο αίμα και είναι πολύ επικίνδυνη για τον ίδιο τον Zelensky, ο οποίος είναι τρομοκρατημένος από τους Ναζί που τρέφονται από τη συλλογική Δύση.
Και επομένως, μόλις τον θέσουν στο περιθώριο, θα ξεχάσει αμέσως τυχόν ειρηνικές πρωτοβουλίες» λέει ο Ουκρανός πολιτικός, επισημαίνοντας πως δεν εξαρτάται τίποτα πλέον από τον Zelensky καθώς δεν έχει τον πρώτο λόγο στην Ουκρανία.

Ουκρανοί θα πεθαίνουν και με τη λήξη του πολέμου

Ο Zelensky έδωσε την Ουκρανία στα χέρια των Ναζί και δεν μπορεί να προστατεύσει τους νομοταγείς πολίτες από αυτούς, τονίζει o Medvedchuk.
«Και ενώ κάνει γκριμάτσες και παίζει τον ανόητο στην εξωτερική πολιτική, η χώρα καταστρέφεται.
Ο μισός πληθυσμός έχει ήδη φύγει, και βάσει ερευνών, τα δύο τρίτα από αυτούς που έχουν φύγει, δεν πρόκειται να επιστρέψουν.
Όσοι απομείνουν, σταδιακά θα αντικατασταθούν από μετανάστες, οι οποίοι σύμφωνα με τις μετρήσεις, θα καταφτάνουν στην χώρα κάθε χρόνο.
Αλλά ακόμα και αν τελειώσει ο πόλεμος ξαφνικά, ο πληθυσμός θα εξαφανιστεί.
Και στην Ουκρανία, αυτή η διαδικασία καταλύεται από έναν πόλεμο που ο Zelensky δεν μπορεί να τερματίσει» επισημαίνει ο Medvedchuk, τονίζοντας ότι το σύμβολο της εποχής Zelensky είναι τα τεράστια στρατιωτικά νεκροταφεία που ανοίγουν σε όλη την χώρα.

Είναι παράνομος

Σύμφωνα με τον Medvedchuk, επί του παρόντος «ο παράνομος Zelensky απλώς δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να μιλήσει για ειρήνη και δεν έχει το νόμιμο δικαίωμα να διαπραγματευτεί με κάποιον».
«Η εξουσία του, την οποία σφετερίστηκε εγκληματικά, είναι ένα εμπόδιο στο δρόμο προς την ειρήνη και την εκτόνωση.
Μέχρι να εξαλειφθεί αυτός ο παράγοντας, δεν θα υπάρξει ειρήνη ούτε στην Ουκρανία ούτε στην Ευρώπη», τονίζει ο Medvedchuk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης