Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στην Πύργου - Κυπαρισσίας: Πολύνεκρο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 4 βαριά τραυματισμένους

Τραγωδία στην Πύργου - Κυπαρισσίας: Πολύνεκρο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 4 βαριά τραυματισμένους
Yπάρχουν και τέσσερις βαριά τραυματίες που επέβαιναν στο τρίτο ΙΧ, εκ των οποίων ο ένας διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Καλαμάτα
Αιματηρό τροχαίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 26/7 στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας όταν νταλίκα «δίπλωσε» και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας μια ανείπωτη τραγωδία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των τοπικών μέσων έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά τέσσερα άτομα, ενώ ανάμεσα στα θύματα είναι μια μητέρα με το μωρό της.
Όπως αναφέρει το PatrisNews, η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία με τις εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος να συγκλονίζουν.
Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.
Επισημαίνεται ότι υπάρχουν και τέσσερις βαριά τραυματίες που επέβαιναν στο τρίτο ΙΧ, εκ των οποίων ο ένας διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Καλαμάτα.
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Εντωμεταξύ, η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης