Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποια είναι η συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια για την οποία διεγράφη ο Πολάκης μετά το επεισόδιο στη Βουλή

Ποια είναι η συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια για την οποία διεγράφη ο Πολάκης μετά το επεισόδιο στη Βουλή
Το όνομά της έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Πρόκειται για την Νατάσα Πετρούλια
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η επίθεση του βουλευτή Παύλου Πολάκη κατά εργαζομένης και συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Η συμπεριφορά του Π. Πολάκη οδήγησε τόσο στην διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην περικοπή του μισθού του με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από τον Παύλο Πολάκη;

Το βιογραφικό της

Το όνομά της έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Πρόκειται για την Νατάσα Πετρούλια.
Είναι δικηγόρος, νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Παράλληλα, αποφοίτησε από την Σχολή Δημοσιογραφίας Αθηνών, αλλά και από το Τμήμα Ιστορίας της Τέχνης της Σχολής (διετούς φοίτησης) και από την Σχολή Θεάτρου και Ορθοφωνίας (διετούς φοίτησης).

Ως δικηγόρος είναι ειδικευμένη σε υποθέσεις:

Ποινικού – Εμπορικού και Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου
Ευρωπαϊκού Δικαίου Επιχειρήσεων και
Ευρωπαϊκού Ποινικού Δικαίου
Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Από το 2015 εργάζεται στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί από το 2009 σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου, πολλές μάλιστα εξ αυτών έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη.
Επιπλέον, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εγκληματολογίας, της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου και μέλος του ιδίου Ιδρύματος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.
Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007.
Στα φοιτητικά της χρόνια ήταν ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ και συμμετείχε στις εκλογές της Νομικής Σχολής και ήταν το νεαρότερο υποψήφιο μέλος (αφού δεν είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια).
Επί σειρά ετών έχει παρακολουθήσει – συμμετάσχει είτε ως ομιλήτρια είτε ως ενεργό μέλος – σε πλήθος διεθνών και Ελληνικών συνεδρίων – σεμιναρίων και ημερίδων ποινικού – ευρωπαϊκού – αστικού δικαίου και εγκληματολογίας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης