Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η τρανς κόρη του Elon Musk απαντά στον πατέρα της: «Ψεύδεται! Ήταν απών, σκληρός πατέρας, επειδή είμαι queer»

Η τρανς κόρη του Elon Musk απαντά στον πατέρα της: «Ψεύδεται! Ήταν απών, σκληρός πατέρας, επειδή είμαι queer»
Η Vivian είπε ότι ο Msuk δεν είχε εξαπατηθεί και ότι, μετά από τις αρχικές αμφιβολίες, ήξερε καλά τι έκανε όταν συμφώνησε με τη θεραπεία της, η οποία απαιτούσε τη συγκατάθεση και των δύο γονέων
Σχετικά Άρθρα
Η Vivian Willson, η τρανς κόρη του Elon Musk, μίλησε για πρώτη φορά μετά την τοποθέτηση του πατέρα της, ο οποίος δήλωσε πως ύστερα από τη φυλομετάβασή του, το παιδί του είναι "νεκρό” γι’ αυτόν και ότι σκοτώθηκε από τον "ιό woke”.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC News την Πέμπτη (25/07), είπε πως αποφάσισε να τοποθετηθεί καθώς οι πρόσφατες δηλώσεις του Musk ξεπέρασαν τα όρια, ενώ, όπως αποκάλυψε, εκείνος ήταν απών και σκληρός μαζί της όταν ήταν παιδί, λόγω της queer και θηλυκής της φύσης.
Η 20χρονη έδωσε τις δικές της απαντήσεις στα σχόλια του Musk σχετικά με εκείνη και την τρανς ταυτότητά της, όπου μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι είχε "εξαπατηθεί” ώστε να εγκρίνει την ιατρική της θεραπεία όταν ήταν 16 ετών.
Απαντώντας, η Vivian είπε ότι ο Musk δεν είχε εξαπατηθεί και ότι, μετά από τις αρχικές αμφιβολίες, ήξερε καλά τι έκανε όταν συμφώνησε με τη θεραπεία της, η οποία απαιτούσε τη συγκατάθεση και των δύο γονέων.
"Νομίζω ότι υπέθεσε πως δεν θα αντιδράσω και θα αφήσω αυτό το θέμα χωρίς απάντηση” είπε η Willson σε τηλεφωνική συνέντευξη. "Αλλά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, γιατί αν ψεύδεσαι για μένα μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα το αφήσω να περάσει χωρίς αντίδραση.”

"Ήταν σπάνια παρών στη ζωή μου”

Στη συνέχεια, είπε πως, για όσο θυμάται, ο Musk δεν υπήρξε υποστηρικτικός πατέρας. Είπε ότι ήταν σπάνια παρών στη ζωή της, αφήνοντας εκείνη και τα αδέλφια της να τους φροντίζουν η μητέρα τους ή οι νταντάδες, παρόλο που ο Musk είχε κοινή επιμέλεια. Όταν ήταν παρών, την κακομεταχειριζόταν λεκτικά. "Ήταν ψυχρός. Θυμώνει εύκολα. Είναι αδιάφορος και εγωκεντρικός.”
Είπε επίσης πως ο πατέρας της την παρενοχλούσε λόγω των θηλυκών της χαρακτηριστικών και την πίεζε να φαίνεται πιο αρρενωπή, όπως να βαθύνει τη φωνή της από μικρή ηλικία.
"Ήμουν στην τέταρτη τάξη. Πήγαμε σε ένα ταξίδι που τελικά ήταν διαφήμιση για ένα από τα αυτοκίνητα — δεν θυμάμαι ποιο — και εκείνος με φώναζε συνεχώς γιατί η φωνή μου ήταν πολύ ψηλή,” είπε το κορίτσι. "Ήταν σκληρό.”

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης