Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philippot (Γάλλοι Πατριώτες): Παράνομη και επικίνδυνη η βοήθεια 1,5 δισ. στην Ουκρανία - Κίνδυνος για σκληρά ρωσικά αντίποινα

Philippot (Γάλλοι Πατριώτες): Παράνομη και επικίνδυνη η βοήθεια 1,5 δισ. στην Ουκρανία - Κίνδυνος για σκληρά ρωσικά αντίποινα
Σύμφωνα με τον Philippot, μια τέτοια κίνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κλοπή και χορηγία μαζικών δολοφονιών
Η απόφαση της ΕΕ να χορηγήσει μια δόση στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τα έσοδα των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων θα οδηγήσει σε νομοτελειακά σε ρωσικά αντίποινα, προειδοποιεί ο Florian Philippot, ηγέτης του γαλλικού κόμματος Patriots.
«Μια παράνομη απόφαση από την άποψη του διεθνούς δικαίου, η οποία δυσφημεί τη Γαλλία και τις χώρες μας, θα οδηγήσει σε προφανή αντίποινα», έγραψε σχετικά ο Γάλλος δεξιός πολιτικός στο X.
Σύμφωνα με τον Philippot, μια τέτοια κίνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κλοπή και χορηγία μαζικών δολοφονιών.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής von der Leyen ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή, 26 Ιουλίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα στείλει στην Ουκρανία την πρώτη δόση στρατιωτικής βοήθειας ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τα έσοδα των παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητο ένα τέτοιο βήμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης