Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Πόσα θα δίνατε για την LM002 ενός Σουλτάνου;

tags :
Πόσα θα δίνατε για την LM002 ενός Σουλτάνου;
Η μοναδική Lamborghini LM002 του Σουλτάνου του Μπρουνέι, το πρώτο πραγματικό SUV της Lamborghini, είναι πλέον διαθέσιμη για πώληση και δημοπρατείται από την SBX Cars.
Η ιστορική αυτή LM002 του 1986 είχε μετατραπεί σε κλειστό SUV, γεγονός που την καθιστά ξεχωριστή, καθώς αποτελεί τη μοναδική γνωστή τέτοια μετατροπή που έχει εγκριθεί επίσημα από τη Lamborghini.
Η μετατροπή του LM002 σε SUV προσέθεσε επιπλέον βάρος, αλλά έκανε την καμπίνα πιο άνετη και πρακτική.
Η δεύτερη σειρά καθισμάτων απέκτησε μια πολυτελή κονσόλα με τηλεόραση, VCR και DVD player, ενώ ο χώρος φόρτωσης διαθέτει έναν πάγκο σε σχήμα U και ηχεία.
Παρά τις μικρές φθορές στα δερμάτινα καθίσματα και κάποιες γρατσουνιές στο εξωτερικό, το αυτοκίνητο έχει διατηρηθεί καλά και παραμένει πλήρως λειτουργικό.
Η LM002, γνωστή και ως “Rambo Lambo”, κατασκευάστηκε από το 1986 έως το 1993 με ένα στρατιωτικής προέλευσης πλαίσιο και έναν κινητήρα V12 των 5,2 λίτρων από την Countach.
Με 450 ίππους, ήταν ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα της εποχής, με τελική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χλμ./ώρα και βάρους άνω των 3 τόνων (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης