Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Smart εξετάζει την αναβίωση του Roadster

tags :
Η Smart εξετάζει την αναβίωση του Roadster
Η εταιρεία, γνωστή για τα compact και καινοτόμα οχήματά της, σχεδιάζει να επεκτείνει την προσφορά της με περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων SUV και ενδεχομένως ενός νέου Roadster.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Smart Europe, Dirk Adelmann, έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την αναβίωση του Roadster, το οποίο κατασκευαζόταν από το 2002 έως το 2005.
Παράλληλα με την εξέλιξη των νέων SUV μοντέλων, όπως τα #1 και #3 που ήδη κυκλοφορούν στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο SUV #5 που αναμένεται το επόμενο έτος, η Smart προετοιμάζει επίσης ένα ηλεκτρικό citycar που θα αντικαταστήσει το Fortwo και θα ονομάζεται #2.
Ο Adelmann, με προσωπική αδυναμία στο αρχικό Roadster, ανέφερε ότι οποιαδήποτε νέα έκδοση του Roadster θα παραμείνει πιστή στη συμπαγή, διθέσια σχεδίασή του.
Αυτή η προσέγγιση τονίζει τη δέσμευση της Smart να διατηρήσει το αντισυμβατικό και χαρακτηριστικό σχεδιαστικό ήθος της μάρκας, είτε πρόκειται για μεγάλα SUV είτε για μικρά σπορ αυτοκίνητα.
Ο Adelmann αποκάλυψε ότι όταν αυτός και οι συνάδελφοί του σχεδίαζαν τη νέα γκάμα της Smart το 2020, υπήρχαν προτάσεις για ένα νέο Roadster.
Αν και η υλοποίηση του πρότζεκτ δεν έχει εγκαταλειφθεί, η παραγωγή του μπορεί να προχωρήσει σε περίπου τέσσερα χρόνια από σήμερα (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης