Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Donald Trump θα καταθέσει στο FBI για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του

ΗΠΑ: Ο Donald Trump θα καταθέσει στο FBI για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του
Αυτό είναι ένα τυπικό μέρος της έρευνας, επομένως ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία δεν έχει λόγους να ανησυχεί, τονίζει το CNN
Το FBI πρόκειται να ανακρίνει μεταξύ άλλων τον πρώην πρόεδρο Trump για την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, που πραγματοποίησε ο 20χρονος Thomas Crooks στο Butler της Pennsylvania, αποκαλύπτει το CNN.
Φυσικά ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών αναμένεται να καταθέσει στους πράκτορες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ ως το θύμα της πολύκροτης απόπειρας δολοφονίας που ήγειρε ερωτήματα και οδήγησε την αρχηγό της Secret Service, Kimberly Cheatle σε παραίτηση.
Επιπλέον, αυτό είναι ένα τυπικό μέρος της έρευνας, επομένως ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία δεν έχει λόγους να ανησυχεί, τονίζει το CNN.
Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump σημειωθηκε στις 13 Ιουλίου.
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια μιας προεκογικής ομιλίας του στην Pennsylvania.
Ο Crooks έριξε πολλές σφαίρες, αλλά κατάφερε να τραυματίσει μόνο το αυτί του Trump.
Ωστόσο, ακόμη και το τελευταίο αμφισβητήθηκε αργότερα.
Ο ίδιος ο διευθυντής του FBI Christopher Wray εξέφρασε δημόσια τις αμφιβολίες του για την κρατούσα εκδοχή της απόπειρας δολοφονίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης