Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα των «87» του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη - Διάγραψε τον Πολάκη από όλα τα όργανα - Δεν είναι ένα τυχαίο μέλος του κόμματος

Μήνυμα των «87» του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη - Διάγραψε τον Πολάκη από όλα τα όργανα - Δεν είναι ένα τυχαίο μέλος του κόμματος
Η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα «δε μπορεί να είναι μια απόφαση που λαμβάνεται εν βρασμώ ούτε ένας επικοινωνιακός ελιγμός, τονίζουν οι «87»
Ο «εκφυλισμός» και η «γελοιοποίηση» είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουν τα «87» στελέχη της φρουράς Τσίπρα και απαιτούν από τον Στέφανο Κασσελάκη να αποπέμψει τον Παύλο Πολάκη όχι μόνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και από όλα τα κομματικά όργανα.
Όπως τονίζεουν με επιστολή τους στην ΠΓ τα εν λόγω στελέχη, ο Παύλος Πολάκης «δεν είναι ένα απλό μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σφακίων, είναι μέλος των καθοδηγητικών οργάνων και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ».
Η διαγραφή του, εξηγούν, από την Κοινοβουλευτική ομάδα «δε μπορεί να είναι μια απόφαση που λαμβάνεται εν βρασμώ ούτε ένας επικοινωνιακός ελιγμός για να ξεπεραστεί η πίεση της στιγμής. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να επανεξεταστεί».
Όπως προσθέτουν, «σε κάθε περίπτωση, αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στην κοινή γνώμη».
Και καταλήγουν τα ίδια πρόσωπα από τα 87 στελέχη πως «ο Πρόεδρος πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά πρέπει να αποφασίσει. Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης