Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απάντηση στον ισχυρισμό FBI ότι δεν χτύπησε σφαίρα τον Trump - «Συνωμοσιολογικές μπούρδες για διανοητικά καθυστερημένους»

Απάντηση στον ισχυρισμό FBI ότι δεν χτύπησε σφαίρα τον Trump - «Συνωμοσιολογικές μπούρδες για διανοητικά καθυστερημένους»
«Δεν είναι περίεργο που το άλλοτε φημισμένο FBI έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αμερικής!»
Σχετικά Άρθρα
Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάτι άλλο εκτός από μια σφαίρα προκάλεσε τον τραυματισμό στο αυτί του Donald Trump στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία, ξεκαθάρισε ο πρώην γιατρός του, Ronny Jackson, απαντώντας στον απίστευτο ισχυρισμό του FBI.
O γιατρός του κ. Trump όταν ήταν πρόεδρος, δημοσίευσε σήμερα 26/7 ανακοίνωση αφότου ο Ρεπουμπλικάνος επέκρινε τον διευθυντή του FBI.
«Δεν υπήρχε γυαλί, δεν υπήρχαν σκάγια. Το νοσοκομείο το ονόμασε "τραύμα από σφαίρα στο αυτί" και αυτό ήταν. Δεν είναι περίεργο που το άλλοτε φημισμένο FBI έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αμερικής!» έγραψε ο Donald Trump στο Truth Social.
«Όποιος πιστεύει αυτές οι συνωμοσιολογικές μπούρδες είναι είτε διανοητικά καθυστερημένος είτε εσκεμμένα διακινεί ψέματα για πολιτικούς λόγους», δήλωσε στο CNN ο σύμβουλος του κ. Trump, Steven Cheung.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης