Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Σπίρτζης κατά της διαγραφής Πολάκη από ΣΥΡΙΖΑ με καρφιά για Κασσελάκη

Ο Σπίρτζης κατά της διαγραφής Πολάκη από ΣΥΡΙΖΑ με καρφιά για Κασσελάκη
«Οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση…αυτές οι διενέξεις πρέπει να λύνονται με πολιτική καταδίκη και με διάλογο», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης
Την αντίθεσή του με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χρήστος Σπίρτζης.
«Οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση…αυτές οι διενέξεις πρέπει να λύνονται με πολιτική καταδίκη και με διάλογο», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στο Attica TV.
Για τον διχασμό στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση του Παύλου Πολάκη ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «όποιος συμβάλει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και λειτουργίες δίνει τις χειρότερες υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα αλλά και στον πολιτικό μας χώρο.
Δεν γίνεται για πάρα πολλές φορές να προσβάλλονται από τον Στέφανο Κασσελάκη τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, κάτι που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Εάν εκτρέφεις στους κόλπους σου τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές το να γίνει μετά στο Κοινοβούλιο ή έξω στην κοινωνία είναι αναμενόμενο».
«Έχουμε μια κυβέρνηση που καταρρέει λόγω των πολιτικών της από τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνίας και έχουμε μια αντιπολίτευση που δεν έχει ίχνος σοβαρότητας, ασχολείται με τα εσωκομματικά της προβλήματα και δεν αναδεικνύονται τα ζητήματα.
Άρα κανένα κόμμα δεν αποτελεί την εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας» συνέχισε.
Αναφερόμενος στο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης