Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ΕΕ ... συγχωνεύεται με το ΝΑΤΟ και πάει σε νέα Barbarossa με 800.000 στρατιώτες – Ρωσία: Θα τους αφανίζουμε από μακριά

Η ΕΕ ... συγχωνεύεται με το ΝΑΤΟ και πάει σε νέα Barbarossa με 800.000 στρατιώτες – Ρωσία: Θα τους αφανίζουμε από μακριά
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσει τον αυτοκτονικό ρόλο που παίζει» πριν να είναι πολύ αργά προειδοποιεί η Ρωσία
Στις 16 Ιουλίου 2024 ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου μίλησε για το σχέδιο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει την Ευρώπη ως κάποιου είδους «μαχητή αυτοκτονίας» κατά της Ρωσίας.
Ο Lavrov προειδοποίησε την Ουάσιγκτον να μην ζει με την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα λειτουργήσει και εξήγησε ότι είναι μια «εξαιρετικά επικίνδυνη παρανόηση».
Προειδοποίησε επίσης την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσει τον αυτοκτονικό ρόλο που παίζει».

Γεωπολιτικό μενταγιόν του ΝΑΤΟ η ΕΕ

Όποιος αναγνωρίζει την αξιοπιστία του Lavrov ως διπλωμάτη παγκόσμιας κλάσης θα έπαιρνε τέτοιες προειδοποιήσεις εξαιρετικά σοβαρά.
Ωστόσο, για να το κάνει κάποιος πρέπει να είναι κυρίαρχος επισημαίνει ο γεωπολιτικός αναλυτής Drago Bosnic.
Δυστυχώς, οι Βρυξέλλες είναι κάθε άλλο παρά, σημειώνει.
Η Μόσχα πέρασε αρκετές δεκαετίες προσπαθώντας να δημιουργήσει μια αμοιβαία επωφελή εταιρική σχέση με την ΕΕ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Τα χρόνια πριν και μετά την ενορχηστρωμένη από το ΝΑΤΟ ουκρανική σύγκρουση (που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2014), η ΕΕ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα απλό γεωπολιτικό μενταγιόν της επιθετικής Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Μαριονέτες των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Τα πράγματα αποδείχθηκαν πολύ χειρότερα μετά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία (SMO)
, καθώς οι επικεφαλής της ΕΕ παραδέχθηκαν ανοιχτά ότι ήθελαν να εξαπατήσουν τη Ρωσία με τις Συμφωνίες του Minsk προκειμένου να κερδηθεί χρόνος για το Κίεβο.
Η αποκάλυψη ήρθε αμέσως μετά την ενημέρωση του καθεστώτος του Κιέβου ότι θα μπορούσε να υπογράψει μια συνθήκη ειρήνης και στη συνέχεια να την αποκηρύξει ενώ η Ρωσία θα την τηρούσε.
Αυτό αποκαλύπτει ότι οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ που κυβερνούν Ουκρανία είναι απλά ανίκανες για οποιεσδήποτε μακροπρόθεσμες συμφωνίες και δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν οι Ρώσοι ούτε στο ελάχιστο, σημειώνει ο Bosnic.
Με γλαφυρό τρόπο ο γεωπολιτικός αναλυτής σημειώνει ότι αν κάποιος δυτικός πολιτικός πει έστω και «Καλημέρα», πρέπει κάποιος να βγει έξω για να βεβαιωθεί ότι είναι μέρα.

Νέα επιχείρηση Barbarossa με 800.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ

Ο ρωσικός λαός εξακολουθεί να θυμάται τη φρίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ιδιαίτερα καθώς έφερε το κύριο βάρος της θυσίας που χρειαζόταν για να νικήσει τους Ναζί, χάνοντας δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το αγαπημένο «χόμπι» της Ευρώπης είναι να στέλνει δυνάμεις εισβολής στον ευρασιατικό γίγαντα, παρατηρεί ο Bosnic.
«Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν συντριβεί από τη ρωσική στρατιωτική ισχύ, η Δύση δεν πήρε ποτέ το μάθημά της.
Εδώ και χίλια χρόνια, διάφορες δυνάμεις εισβολής προσπάθησαν ξανά και ξανά, αλλά αποτύγχαναν κάθε φορά.
Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν αυτές οι σαδομαζοχιστικές τάσεις των ευρωπαϊκών ελίτ, ιδιαίτερα τώρα που η Μόσχα έχει το κορυφαίο στρατηγικό οπλοστάσιο στον κόσμο.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τις έχουν και πάλι.
Να σημειωθεί ότι η Γερμανία θέλει 800.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ να είναι έτοιμοι για πόλεμο με τη Ρωσία», τονίζει ο Bosnic.
Σύμφωνα με το Der Spiegel, το οποίο επικαλείται ένα «μυστικό έγγραφο», η Γερμανία αναμένει από τα στρατεύματά της και άλλα Νατοϊκές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν λιμάνια, αυτοκινητόδρομους και σιδηροδρόμους στη χώρα για να κινηθούν προς τα ανατολικά.
nato_7.jpg
Ρωσία: Απλώς θα αφανίζουμε τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ …από μακριά

Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης τεράστιες ποσότητες όπλων και περίπου 200.000 οχήματα που θα «κατευθύνονται προς πιθανά ανατολικά πεδία μάχης» μέσα σε μόλις τρεις μήνες.
Τέτοιες δηλώσεις, καθώς και οι άνευ προηγουμένου ποσότητες ανθρώπινου δυναμικού, όπλων και πολεμικών μηχανημάτων, υποδηλώνουν ότι το ΝΑΤΟ όχι μόνο θέλει να προετοιμαστεί για πόλεμο, αλλά σχεδιάζει να ξεκινήσει έναν πόλεμο.
Σχεδιάζει δηλαδή μία νέα Επιχείρηση Barbarossa.
Το ίδιο το γεγονός ότι η Γερμανία μιλά ανοιχτά για χρήση της εκτεταμένης υποδομής της για στρατιωτικούς σκοπούς σημαίνει ότι δεν είναι πλέον μη στρατιωτική.
Ο ρωσικός στρατός το έλαβε σίγουρα υπόψη του και ετοίμασε μια επαρκή απάντηση με τη μορφή των παγκοσμίου κλάσης συστημάτων κρούσης μεγάλης εμβέλειας που θα μετέτρεπε σε ερείπια αυτά τα - τώρα στρατιωτικά – μέσα.
Το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι δεν θα διεξαγάγει άλλον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ότι απλώς θα εξαλείψει από μακριά τους αντιπάλους του.
bridge.JPG
Στρατιωτικοποίηση στην ΕΕ

Και όμως, αντί να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις, το Βερολίνο προσπαθεί να εξασφαλίσει «εναλλακτικές διαδρομές συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών γεφυρών».
Για να επιτευχθούν όλα αυτά, η Γερμανία και πολλές άλλες χώρες εξετάζουν την επιλογή αλλαγής νόμων.
Ένα άλλο ζήτημα είναι η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, γι' αυτό και πολλά μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ εξετάζουν το ενδεχόμενο επαναφοράς της θητείας ακολουθώντας το παράδειγμα των ΗΠΑ, οι οποίες τροποποίησαν πρόσφατα τις πολιτικές τους περί στράτευσης.
Η ΕΕ μετατρέπεται σε στρατιωτική συμμαχία (ή ακριβέστερα συγχωνεύεται ουσιαστικά με το ΝΑΤΟ).
Στην πραγματικότητα, η Γερμανία δημιουργεί ακόμη και μια «ομάδα κρίσης» εάν νικήσει ο Donald Trump, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι θέλει να προχωρήσει στο σχέδιο επίθεσης στη Ρωσία με ή χωρίς τις ΗΠΑ.
Αυτό θα εξαναγκάσει τη Μόσχα να δείξει την στρατιωτικής της δύναμη για πολλοστή φορά και να υπογραμμίσει στην ΕΕ τις καταστροφικές συνέπειες της αυτοκτονικής υποτέλειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης