Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky: Ρωσικός τρόμος με 700 κατευθυνόμενες βόμβες και 100 drones σε 7 μέρες στην Ουκρανία

Zelensky: Ρωσικός τρόμος με 700 κατευθυνόμενες βόμβες και 100 drones σε 7 μέρες στην Ουκρανία
Οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις εναντίον τεσσάρων περιοχών σκότωσαν 11 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 41 μόνο την περασμένη ημέρα, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος 
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν περισσότερες από 700 κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες και περισσότερα από 100 drones Shahed για να επιτεθούν στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ο Volodymyr Zelensky στις 28 Ιουλίου.
Οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις εναντίον τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας σκότωσαν 11 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 41 μόνο την περασμένη ημέρα (27/7), σύμφωνα με τις περιφερειακές αρχές.
Στην ανάρτησή του στο Telegram, ο Zelensky είπε ότι οι Ουκρανοί «υποφέρουν καθημερινά από τον ρωσικό τρόμο» και «αξίζουν δίκαιη και αξιόπιστη προστασία από αυτόν».
Ο Ουκρανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να παράσχουν στο Κίεβο όπλα μεγάλης εμβέλειας και εξοπλισμό αεράμυνας, προσθέτοντας ότι «κάθε συγκεκριμένη απόφαση των εταίρων να ενισχύσουν τη δύναμή μας είναι ικανή να σώσει ζωές ανθρώπων».
Εν τω μεταξύ η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας (GUR) επιτέθηκε σε τρία αεροδρόμια βαθιά μέσα στη Ρωσία με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τη νύχτα της 27ης Ιουλίου, καταστρέφοντας ένα ρωσικό υπερηχητικό βομβαρδιστικό αεροπλάνο, δήλωσε πηγή των Ουκρανών στην Kyiv Independent.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης