Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ρωσικοί πύραυλοι διαλύουν όλη την Ουκρανία

Daniel Davis (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ρωσικοί πύραυλοι διαλύουν όλη την Ουκρανία
Οι ρωσικοί πύραυλοι διεισδύουν ήδη σε ολόκληρη τη χώρα και είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουν
Η Ουκρανία δεν μπορεί να αντέξει τις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε ολόκληρη τη χώρα, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού Daniel Davis.
«Εννοώ ότι οι ρωσικοί πύραυλοι διεισδύουν ήδη σε ολόκληρη τη χώρα και είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουν».
Σύμφωνα με τον αξιωματικό, μιλάμε κυρίως για επιθετικά αεροσκάφη και βόμβες ολίσθησης που εκτοξεύουν τα ρωσικά στρατεύματα από μαχητικά αεροσκάφη.
Ο Daniel Davis τόνισε ότι ακόμα κι αν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις λάβουν Patriot ή οποιοδήποτε άλλο σοβαρό σύστημα αεράμυνας, η Δύση εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να τους προμηθεύσει με τον απαιτούμενο αριθμό βλημάτων.
Τον Μάρτιο, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγωγής εναέριων βομβών υψηλής εκρηκτικότητας FAB-3000 τριών τόνων.
Όπως είπε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexey Leonkov, η εναέρια βόμβα τριών τόνων έχει τέτοια καταστροφική δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εισβάλει σε ιδιαίτερα οχυρωμένες περιοχές, επιπλέον, οι νέες τεχνολογίες θα τη μετατρέψουν πρακτικά σε όπλο υψηλής ακρίβειας.
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ενεργά εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC) στη βορειοδυτική στρατιωτική ζώνη.
Τα μαχητικά αεροσκάφη μπόρεσαν να χτυπήσουν οχυρωμένες περιοχές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς να εκτεθούν σε πυρά από εχθρικά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης