Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με κοσμήματα 100.000 χιλ. ευρώ το «έσκασαν» ληστές στο Κατάκολο

Με κοσμήματα 100.000 χιλ. ευρώ το «έσκασαν» ληστές στο Κατάκολο
Οι ιδιοκτήτες, που είχαν πάει στο Κατάκολο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές
Πολύ καλά… διαβασμένοι, φαίνεται πως ήταν οι δράστες που μπούκαραν σε σπίτι στο Κατάκολο Ηλίας και άρπαξαν κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με το patrisnews, οι «ποντικοί» μπήκαν στην εξοχική κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο διάστημα από 12:30 έως 15:00 και ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.
Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, βρήκαν σε ένα από τα υπνοδωμάτια μία κασετίνα που μέσα περιείχε τα κοσμήματα, την άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.
Οι ιδιοκτήτες, που είχαν πάει στο Κατάκολο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αίσθηση προκαλεί πώς οι δράστες χτύπησαν μέρα μεσημέρι, σε μια γειτονιά με πολύ κόσμο και με καταστήματα εστίασης, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης