Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: «Καταστροφή» το φαγητό - Παράπονα και για τις μετακινήσεις των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γαλλία: «Καταστροφή» το φαγητό - Παράπονα και για τις μετακινήσεις των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τα μέλη της γερμανικής εθνικής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου χαρακτήρισαν το φαγητό που προσφερόταν στο Ολυμπιακό Χωριό «καταστροφή»
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς οι αθλητές έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα για ανεπαρκή τρόφιμα και προβλήματα στις μετακινήσεις τους.
Για παράδειγμα, τα μέλη της γερμανικής εθνικής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου χαρακτήρισαν το φαγητό που προσφερόταν στο Ολυμπιακό Χωριό «καταστροφή», ενώ οι αθλητές της βρετανικής εθνικής ομάδας επέλεξαν να φάνε στην έδρα της ομάδας τους, αφού προσκλήθηκε ένας επιπλέον μάγειρας για το σκοπό αυτό.
Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι γνωρίζουν τα παράπονα των αθλητών για τα προβλήματα με τις μεταφορές και το φαγητό και εργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το γραφείο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής 2024-Παρίσι στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.
«Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την ακρίβεια των μεταφορών που εξυπηρετούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε το γραφείο Τύπου στην εφημερίδα.
«Έχει κινητοποιηθεί σημαντικός αριθμός προσωπικού προκειμένου να παρέχεται καλύτερη εξυπηρέτηση με λεωφορεία και να υποστηρίζονται οι αθλητές».
«Επιπλέον, έχει οργανωθεί και ένας πρόσθετος στόλος μηχανοκίνητων οχημάτων και λεωφορείων», σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Η Οργανωτική Επιτροπή δήλωσε επίσης ότι έχουν αυξηθεί ο όγκος και οι μερίδες των τροφίμων που απαιτούνται για τη διατροφή των συμμετεχόντων αθλητών.
«Ορισμένα από τα τρόφιμα, όπως για παράδειγμα τα αυγά και το ψητό κρέας, είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των αθλητών, γι' αυτό και αυξήσαμε την ποσότητα αυτών των τροφίμων», συνέχισαν οι διοργανωτές.
«Για παράδειγμα, η μερίδα του ψητού κρέατος είναι τώρα 900 γραμμάρια [31,7 ουγγιές] ανά αθλητή την ημέρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης